Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

SIMPLE CITY

| Okategoriserade
  
Körde på enkelt idag, så skönt ibland att bara klä på sig något väldigt enkelt. Less is more ;) Sometimes. Då var vi hemma igen efter en heldag med shopping, vi shoppade så länge att t.om jag tröttnade då är det illa haha. Strax är det dags att hoppa in i duschen och göra sig redo för kvällen. Eftersom vi hade en lugn hemmakväll igår med middag, vin och spel så tänkte vi dra in till stan och äta middag på ett mysigt ställe på Söder och kanske ta en drink någonstans. Alltså spelet vi körde igår var så jäkla kul. Ni måste kolla min Snap, alla fyra sitter och tjuter av garv. T.om idag att jag fick en kommentar här på bloggen om vad spelet hette för det verkade så roligt haha. "Ska vi slå vad?"  heter det. Bästa födelsedagspresenten ever. Himla härligt att ha pappsen på besök, få lite kvalitétstid med honom. Nu ska jag rappa på här, så de slipper vänta på mig ;) Vi ses på SnapChat: "rebfres" 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Rebecca Fredriksson
Rebecca Fredriksson,
Pernille Corydon, love it! 😊)
Rebecca Fredriksson
Rebecca Fredriksson,
Den kommer från märket Storm & Marie. Nu är hela looken uppe och den är länkad. ÄLSKAR DEN! Verkligen en perfekt hösttröja!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229