SICK AND TIRED

| FASHION
 

Soffläge deluxe här. Jag som var så glad att jag slutade klockan 17.00 för att jag skulle få tid till annat dels tvättstuga, träning och möte med Linda och ett företag. Istället ligget jag här helt utmattad, huvudet känns som det väger bly. Det blir väl så, min kropp och hjärna vill riktigt inte. Jag har väl haft lite väl mycket på senaste när det kommer till jobb, resor, projekt, träning och annat. Nu sa det väl stopp och det är lika bra att lyssna på kroppen och ta igen sig. Åh orkar inte bli sjuk nu, men känner mig ashängig.. Jag är så arg är jag för jag inte kan träna, var så sjukt sugen på ett kick-ass pass idag. Imorgon hoppas jag dock på att jag mår bättre? Då väntas frisör, intervju med Elli, träning och barhäng med min saknade Dis! <3 kryakryakryakrya.

- Oh i'm feeling sick. Sick and tired of being sick and tired. Hope I'm better tomorrow, i don't have time to be sick right now.

 

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Sara D
,
Hej! Vilken storlek har du i din rosa kappa och är den liten/stor i storleken tycker du? Hur är det att beställa från den hemsidan med tull, frakt etc? 😊
nelsonkatt
,
Önskar dig snar bättring! Kram / Sophie