SEE YOU SOON

| TRAVELING
Det där med resor, jag kan ju inte riktigt låta bli haha. Eftersom jag inte åkte någonstans nu i somras så känner jag att det är dags för en ny resa. Så nu är det bokat =) Och ingen är gladare än mig. Om cirka 4 veckor så sitter jag på planet till Kreta där jag ska spendera 8 dagar på detta fantastiska hotell. OM jag vill ha Oktober nu nu nu nu? Tusan så härligt det ska bli. Kommer bli en vecka full av sol, bad, podd-lyssning, bokläsning, god mat, träning, fota som en tok och bara njuta. Hur fint ser inte hotellet ut? Jag tycker iallafall det ser magiskt ut. Hotellet heter Ocean Beach Club - Kreta och ligger i Makrigialos. Åh pirrar i hela mig nu, finns inget bättre än att resa. Det är verkligen något jag prioriterar och värdesätter. Jag ska dit tillsammans med min bror, ska bli så kul med en hel vecka tillsammans med honom.
Nu undrar jag såklart, har någon utav er bott på detta hotellet? Eller varit i Makrigialos? Vill såklart höra vad ni tyckte samt om ni har några grymma tips?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Steffi,
Åh! Du kommer älska de! Jag va där förra året och vill lätt åka dit igen *avis*
whitebullets.se
Rebecca Fredriksson
,
Men åh vad nice, har du några tips på restauranger i närheten? Var området Nice? Hur var maten på hotellet? Haha tell me! Nu längtar jag ännu mer 😊)
Liniz Travel,
Men vad roligt här var ju jag 2v i augusti 😊 bodde på grannhotellet sunwing m min familj men tränade varje morgon på OBC! Kul å träffa dig idag! Kram lina
liniztravel.com