SCHEMA

| EVERYDAY
   
  
   07.30 Frukost med Klara på Pom & Flora, slutade dock med att jag försov mig och vaknar av att hon ringer 07.15 och bara skulle kolla läget, då vaknar jag alltså av samtalet. Klär om, sminkar mig och hinner ändå med tunnelbanan som går 07.38 och det tar normalt sätt 6 min att gå dit. Men jag hann (läs sprang som en stressad stockholms dåre haha) Vi ändrade om planerna till att ses på Gretas kl 07.50 istället. När jag var äl på plats var det supermysigt.

9.00 Säger hejdå till Klara, hon ska till jobbet och jag ska till en samarbetspartner och hämta upp några produkter på Östermalm.

9.30 Åker tillbaka in till stan för att köpa några grejer på Granit som jag ska ha till mina stylingar och mitt kontor.

9.45 Köpte blommor till hemmet och till helgens visning jag ska förbereda.

10.00 Åker hem igen till Sumpan för att lämna av alla grejer, en kille frågar t.om på vägen om han ska hjälpa mig att bära för jag har så mycket grejer. Hur gullig?

12.36 Jag är nu hemma och sitter i skrivande stund och skriver detta inlägg haha.

13.00 Käka lunch (typ första gången på denna vecka) Nackdelen med att vara egen företagare haha nej jag vet att inte alla är så. Men jag har lite svårt att få till allt ibland ;) Men det ska det bli ändring på!

14.00 Hem till kund och hämta stylingprodukter. Eventuellt svänga förbi en annan kund och se till växterna samt förbereda det sista piffet inför visning.

15.00 Hämta ut paket som har kommit på posten. Massor inredning och annat kul som jag ha med mig på kommande resa!

16.00 Städa hemma, plocka undan, fräscha till det och se till att det ser bra ut helt enkelt.

18.00 Handla inför helgen och laga mat samt få upp ett inlägg till på bloggen. Vilket jag då måste fota, redigera och skriva text.

20.00 Så kommer Pappa och hans tjej Shari på besök från Norrköping. De stannar hela helgen, så vi ska ha en riktig myshelg tillsammans. Pappa har ju mest varit här och renoverat så ska försöka att inte sätta honom i arbete ;) Fast han är jäkligt duktig och skulle behöva hans skill med något kanske. Annars ska det nog bli väldig skönt för han att bara komma hit och bara vara.

Ja det var min dag hörrni ;) Vi hörs lite senare och får helt enkelt se om allt hinns med. Det bor ju allt en liten tidsoptimist i mig.  Men jag brukar greja allt till slut. Ska även hinna med att uppdatera Instagram, Instagram Story & Snapchat under dagen.

HA EN MAGISK FREDAG HÖRRNI!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

ISA,
oj hjälp, det är en dag som går i ett du 😉 men roliga grejer mest, då är det ok! haha kram på dig och ha en toppenhelg nu <3
isabyl.devote.se
Elin
,
Hallå hej, vad var det för spel ni spelade igår på din snap?? Verkade sjukt roligt