SANDY

| LOVE, PHOTOS, TRAVELING
 
  
  
 
Jag är en riktig grubblare, jag tänker så fruktansvärt mycket. Ibland undrar jag hur min hjärna orkar tänka så mycket.. Inatt är en såndär jobbig natt, som man bara ligger och vänder och vrider och inte kan sova. Man vill så mycket men det går inte. Mycket tankar, mycket ångest och mycket grubbel. De senaste veckorna har det hänt så otroligt mycket i mitt liv, helt sjukt. Både lyckliga men även mycket olyckliga grejer. Just nu är det är en tuff period och har varit väldigt tufft. Jag har valt att lämna det mesta utanför bloggen, men ikväll eller snarare natt kände jag för att skriva av mig. En dag snart kommer jag berätta allt, okej inte ALLT men mycket. Så länge, ta hand om varandra ♡ Glöm inte heller att det finns bara en av dig! 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Tack för att du delar, ibland är allt på bloggar så himla härligt, perfekt och organiserat. Vilket ju är inspirerande - men tycker såna här inlägg är så ärliga och viktiga. Jag hoppas du mår bra/bättre och tar hand om dig och dina nära och kära. Kram!
Gabriella
,
Vad fint skrivet. Vi alla kämpar ju med något, och det hjälper ofta att prata om det och få höra andras kamper i livet. Jag personligen försöker ta mig igenom allt genom att tänka på ett rätt klyschigt citat: "God gives his hardest battles to his strongest soldiers." Det får än att känna att vad man än möter så skulle man inte fått utmaningen om man inte hade klarat av den. Heja dig och tusen tack för bästa bloggen fina du!
Rebecca Fredriksson
,
Ja det håller jag verkligen med om, jag ska se till at bli ännu mer personlig. För inget här i världen är perfekt. Ibland är faktiskt livet ett helvete och då kan jag tycka man kan visa det eller berätta om det. Alla har dåliga dagar, det är mänskligt!! Tack för du peppar och tack för du delar med dig om vad du tycker <3 <3 Tack fina!
Rebecca Fredriksson
,
Exakt! Du har så sant i det du säger <3 Men tusan vilken bra citat, det ska jag ta med mig. Ja verkligen 😊 Men finaste peppen, tack snälla för den fina orden. BETYDER MASSOR <3