SALZBURG DAY 3

| EVERYDAY, PHOTOS, TRAVELING

Alltså detta var ett utav de bättre utav mina res-minnen, att åka släde i fantastiska Salzburg. Det var verkligen otroligt vackert!

Fanny hittade en bänk med mysiga fårskinnsfällar. Hon smälte liksom in där med sin jacka.

On our way! Båda lika fluffiga =) Gick omkring som två fluffiga bollar haha.

Hur fin natur?

Såhär satt vi nerkrupna under en filt och tittade på den drömmiga naturen. Ja jobbigare har man haft det. 

På riktigt? Detta är typ overkligt. Alltså när jag snappa under helgen så var det så många som hörde av sig och undrade var vi var för att det var så fint. Ni kommer få se i vloggen sen också.

 

No words needed!

Denna natur är typ overklig!  TITTA!! 

Sista dagen i Salzburg såg ut såhär, vi åkte släde genom den fantastiska naturen. Det roliga var att vi fick välja mellan skidåkning och häst och jag trodde då såklart att det var att man skulle rida, alltså barbacka. Om Fanny skrattade tills hon grät typ när jag sa det, jag hade missuppfattat helt. Vi skulle ju alltså åka släde med häst. Tur var väl det för jag var först skitskraj eftersom jag är ganska rädd för hästar och har otrolig respekt för dom. Hursomhelst så var denna dag är en dag jag sent kommer glömma. Det var så mäktigt att bara sitta där och suga in all  vacker miljö, det var verkligen nästan overkligt vackert. Efter det så var det dags för en liten julmarknad, så mysigt. Vi bara strosade omkring, drack varm äppelglögg och bara myste. Så tacksam för dessa dagar i Salzburg, det var som balsam för själen att komma dit. Har ni möjlighet någon gång så tycker jag definitivt ni ska åka dit. Finns så mycket att se!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Johanna
,
Så vackert! Måste dit någon gång! 😊
Rebecca Fredriksson
,
ellerhur? Ja du borde verkligen åka dit 😊 Verkligen så sagolikt och vackert!