SAKNAR DET SOCIALA LIVET 🤎

Hallå gänget 🤎Här kommer lite blandade bilder från senaste dagarna. Känns som dagarna flyter ihop nuförtiden dels för att man har bebis men också för pandemin. Gud vad jag saknar vanliga livet, det sociala livet. Hänga, umgås, mysa & kramas. Men vem gör inte det? Men bara så tråkigt att vara själv hela tiden. Vill ju hitta på saker och umgås med våra vänner. Men men snart kan man väl det? Får jag hoppas, man går ju sönder annars 🤎 som tur är så kan man ju umgås lite ute iallafall. Men i veckorna blir ju det tufft eftersom
när folk slutat jobba så är det ju kolsvart. Men men hela världen sitter i samma båt. Man får helt enkelt ta och göra det allra bästa av det. Jag tänker att jag den här veckan ska lägga allt krut på att få det så mysigt & juligt hemma. Granen är ju redan på plats så tänkte att jag skulle visa den också för er. Men annars så ska jag pynta med lite granris, göra egna kransar och så lite annat. Det piggar upp!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

matildakz
matildakz,

Så fina & härliga bilder <3

nouw.com/matildakz
lovisalinnea
lovisalinnea,

Så himla fina bilder måste jag säga!

nouw.com/lovisalinnea
Helen
,

Jag har ju varit hemma sen i mars på distansläge eftersom universitetet har varit i distans sen corona bröt ut. Min räddning är att jag har stallet, annars hade jag gått under. Tror inte vi kommer få fira jul med våra familjer i år men jag är tacksam och glad så länge alla lever och klarar sig undan corona. Det är viktigare än något annat just nu. Vi får kämpa på ihop, det kommer ljusare tider.

Desiree
,

Vart kommer den fina mattan ifrån på första bilden? 😍

Anngelic
Anngelic,

Åh vad stor din lilla sötboll börjar bli 😃

nouw.com/anngelic
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,

Så fin inredning!

nouw.com/psykiskohalsablogg