SAFFRON BUNS

| TRAINING & HEALTH
Hej mina hjärtan! Idag har jag jobbat hela dagen lång, fick även jobba över eftersom det var så galet mycket att göra, julhandeln är igång kan man lugnt säga. Jag var helt slut i både huvud och kropp eftersom det blev rätt sent igår med på glöggfesten ändå hindrade det inte mig att baka idag, jag bakade både lussebullar en nyttigare variant utan gluten och utan socker. Jag har varit utan socker/godis/skräp i 21 dagar idag känns helt fantastiskt. Jag bakade även kokosbollar, recept på de kommer i veckan även de är nyttiga. Nu ska jag avnjuta en lussebulle och ett kallt glas mjölk tillsammans med lite jobb. Puss på er!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Malin
Malin,
Äter du helt glutenfri kost eller bara delvis? Upplever du att du mår bättre utan? Lite nyfiken bara eftersom jag tänkte prova att utesluta gluten av hälsoskäl. Tack för en bra blogg! 😊
IP: 82.99.3.229