SÅ FÅR DU DINA PAKET EXTRA FINA

Christmas wrapping inspiration

Papprena, sidenbanden, sigillstämpel & smältsked hittar du hos Omslag.

Nu lackar det mot jul hörni 🎁🎄✨För er som köpt julklappar och gillar att slå in dom fint så kommer här lite tips & inspiration för det. Hoppas ni gillar det, jag älskar ju att slå in. presenter Tycker liksom det är halva grejen med julklapparna haha. Det är lite terapi för mig, att bara sitta och vara kreativ och pyssla. Jag fattar ju att inte alla orkar göra sådana här typ av paket men jag tycker det är riktigt roligt.

Här kommer mina bästa tips:

- Använd fina papper, jag gillar att köra samma tema när jag slår in. Så att klapparna blir fina tillsammans liksom-

- Vill du göra fina paket? Då ska du satsa på riktigt fina band/snören, jag tycker nästan det är bandet som gör hela paketet. Som i dessa paket har jag använt mycket sidenband, vilket ger en så fin & lyxig känsla. Dessutom är det hållbart också, för jag menar sidenbanden kan man ju spara efter man öppnat paketet. Hur bra?

- Var kreativ och sätt på något roligt på paketet, behöver inte vara någon avancerat? Utan kanske lite granris? Kanelstång? eller en torkas apelsinskiva? Julkula eller något annat fint som du tycker passa.

- Något jag älskar är att göra sådär "gammal stil" på paketen genom att lacka. Det finns att köpa här och blir så så så fint.

- Använd lite roligare etiketter, man behöver inte köpa några nya. Utan man an klippa av papper/kort man har hemma. Skriv med lite roligare stil, blir så snyggt ju.

Det var dagens tips, hoppas ni uppskattade dom :)

Puss på er!with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Vilken fin gran! 😍😍😍
nouw.com/johannagrahn
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Så inspererande och kreativa ideér! <3
nouw.com/sarahlinnsliv
HanssonMelinda
HanssonMelinda,
Så fint! 😊
Vart kommer rosetterna i granen från? 😊
nouw.com/hanssonmelinda