S U M M E R P A R T Y

| INSPO, INTERIOR
Påtal om sommar så sitter jag just nu och ordnar och planerar inför min sommarfest jag ska ha i sommar. Jag fyller nämligen 25 och det ska firas ordentligt vill jag lova haha. Det blir en riktigt härlig sommarfest utomhus med alla mina finaste vänner. Jag kommer gå all in och försöka skapa sommarens fetaste fest. Ni fattar inte hur mycket jag älskar sånt här, planera, organisera, styra och fixa. Jag blir helt lyrisk när jag bara tänker på det. Tur att jag även får jobba med lite event i mitt jobb för brinner verkligen för det. Jag är så lyckligt lottad som fyller år mitt i sommaren också, fyller ju 25 den 26:e juli och tänkte ha festen dagen innan på lördagen. Så fyller ju jag år på natten där, hur perfekt? Men det är sjukt mycket som ska ordnas men det är bara roligt och det kommer bli så fett hoppas jag. Jag blev precis helt klar med inbjudan iallafall! Så den skickas på måndag. Åh detta kommer bli så bra!! Har ni grymma tips på bra sidor som säljer dekorationer och annat inför en fest? Så hit me! Påtal om party så är det snart dags för kvällens party, ska se om jag hinner säga hej här innan jag drar. Annars syns vi på Snapchat: @Rebfre och Instagram: @Rebfre om ni vill ha mer updates! Puss på er finisar!

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

DIMAN DILIR,
å va kul!
nouw.com/dimand
Rebecca Fredriksson
,
Ja sjukt roligt 😊 jag längtar så mycket!
Sandra Ajax,
Vad kul! Jag fyller i november, hade gärna fyllt på sommaren istället, haha 😊 Älskar också planering och allt inför när något kul väntar! Hoppas det blir så lyckat som du tänkt dig!
www.sandraajax.se
Rebecca Fredriksson
,
Jag förstår dig, det är riktigt härligt att fylla på sommaren faktiskt. Allt blir så mycket lättare då =) Tack snälla för omtanken 😊 <3 Det hoppas jag med!