S K A M

| EVERYDAY
Alltså OKEJ låt oss ta ett par minuter och prata om denna serie. Jag är helt fast, på riktigt helt besatt. Jag tror aldrig att jag har tittat på en serie så snabbt. Jag är liksom helt galen och kan inte sluta titta. Det började med att min bästa vän nämnde serien i början på veckan och berättade hur grym den var och så sa hon att jag också borde kolla. Tittade första avsnitten och förstod inte riktigt hypen men efter ett par avsnitt var jag helt fast. Jag började titta för två dagar sedan. Och är redan inne på säsong 3, så har sett 2 säsonger på mindre typ 1 dag sammanlagt. Då har jag ändå haft ganska mycket att göra under dessa dagar men så fort det fanns möjlighet så tittade jag. Jag kom på mig själv när jag tittade när jag gick med soporna, när jag sminkade mig och när jag ska valde kläder ur garderoben. Satte liksom upp mobilen i en vinkel i garderoben och tittade samtidigt. Jag kunde inte sluta titta! Jag är som fastklistrad. Denna serie har tagit världen med storm. Kommer så väl ihåg när "Isak" & "Noora" gästade i Skavlan, då visste jag knappt var det var och förstod inte hypen och exakt vad de pratade om men nu är jag helt insnöad. Ni vet den känslan att man inte vill kolla mer för att den snart tar slut och då känns det som något i livet tar slut haha. 

Det ska även tilläggas att det är en norsk ungdomsserie och enbart säsong 1 finns på SVT Play. Så har sett resten av alla andra avsnitt på NRK där de enbart har på norska utan text. Det är ett gott betyg kan jag säga Så börjar minsann lära mig lite norska haha. Sjukt hur snabbt man snappar upp ett språk. Men jäklar så bra den är. Den serien är ganska annorlunda på många sätt, så enkel men ändå så stark och berörande. Den är så äkta, det är så mycket känslor och intryck. Blir typ helt pirrig jag bara pratar om den. Serien är så välgjord. Och nej detta är inget sponsrat inlägg Jag ville bara tipsa om denna fantastiska serie, så ni inte missar den. IN och titta NUU.

 De släppte även den bästa nyheten denna vecka, att till våren kommer en säsong 4. Ingen är gladare än mig! 

Någon som sett den? Vad tycker ni? Vill så gärna höra vad ni tycker! 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Elin Hansson
,
Tur för mig att säsong släpptes IDAG på svt-play! Dagen räddad!! 😃
Rebecca Fredriksson
,
Åh kul att man kan inspirera till det 😊 det glädjer mig! Haha jo men gör det, jag är inte heller så bra men nu har jag tusan lärt mig haha. Det är ganska så "enkel" serie så man förstår det mesta ändå. Men just det, nu i skrivande stund. Så kommer jag på att pga av fansen så har SVT play släppt serien tidigare. Så idag ska hela säsong 2 finnas 😊