RUTIGT & LEOPARD

| SHOPPING
Här ser ni lite av fredags-shoppingen, tänkte bara visa er en liten sneak peek på det jag köpt. Resten får ni se i kommande outfits. När det kommer till mönster och trender man ska satsa på till hösten så är det helt klart leopardmönsrat och rutigt. Det är två starka trender som vi kommer se väldigt mycket av. Som ni vet, när jag gillar något köper jag gärna fler av det. Frågan är hur mycket rutigt jag slutar med denna höst? (; haha. Nejdå, ska försöka att inte balla ur. Är riktigt nöjd med dessa köp, håll utkik för kommande outfits. Kan nog bli så att jag redan inviger något idag. Hoppas ni hade en skön fredag? Idag är det fullt upp som gäller, ska färga håret, gå en sväng på stan och ikväll vankas det stor kräftskiva ute på landet i en stor lada. Vi hörs snart igen, pussss!

- Here is some sneak peek pictures of yesterday's shopping. I'm so happy for my new clothes, love them. This patterned we gonna se alot i the autumn. Check out the blog later for outfits with these clothes. Hope you all have had a wonderful friday =) Tonight it's time for party with my girls on the country side. Very fun, talk to you later. Kisss!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

A LOST PLACE
,
/ http://alostplace.com
A LOST PLACE
,
Älskar skogshuggartrenden alltså, köpte själv en svartvit flanell igår 😉
sanne
,
Hur är skjortan i storleken? Stor/liten? Funderar på att beställa den och har strl XS/S i vanliga fall men vill ha oversize på skjortan:)
Rebecca Fredriksson
,
den är lite större, jag tog S 😊 men vile ha den lite större, annars hade jag nog tagit Xs. den blir gärna så bred annars 😊
Rebecca Fredriksson
,
haha jag med, så snyggt! Riktigt stor trend til hösten ju 😊