Red lips and star shirt

| EVERYDAY
Sneakpeak på dagens.

Idag blir det jobb som gäller mellan 14-18 en väldigt skön tid. Sen ska jag försöka fixa så mycket som möjligt med eventet. Det är bara några dagar kvar nu .. Jag längtar så jag spricker! ÅH det kommer bli så bra, många har frågat om åldersgräns, JA det är 18 år som gäller =)

Föresten idag kommer en så sjukt bra sak upp i julkalandern :D Kika in senare!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Blopparna - Alexandra,
Du är så söt!
blopparna.blogg.se
EVelina,
Va kul med eventet! Så får man alltså vem som helst (som lilla jag) som är intresserade av dina smycken och ett kul event komma dit? Man behöver alltså inte vara "känd"? Det låter sjukt kul och intressant! Pris möjligtvis?
evelinaffransson.blogg.se
Josefin
,
Hej! Jag tänkte beställa ett par Dr. Martens, som jag sett att du också har. Det står på vissa hemsidor att dem är väldigt små i storleken och att man bör ta en storlek större, andra hemsidor står det att man ska välja sin vanliga storlek. Jag har 37-38 i strl, vilken storlek ska jag isåfall välja av 38 och 39? Hur tycker du att dom är? HOPPAS du kan svara på min fråga och tack för en grym blogg med otroligt snygga outfits! Kram
Meg,
Råsnyggt!
megs.blogg.se/
Kajsa,
AAAH VAD SNYGG TRÖJA!! Varifrån?!
www.kajsamartensson.devote.se
emma
,
Var kommer skjortan ifrån? 😊
Elin,
Åh, så fin du är och skjortan är ju jääädrans snygg alltså!
trashion.blogg.se
Ariana Luperiasie,
Hàr kommer det att finnas màjlighet att diskutera hur vi vill att samhàllet ska se ut som helhet, inte bara làsryckta frågor och plånboksfrågor.
teracrowd.com