RED DRESSES

1. Nelly . 2. H&M 3. Nelly 4. Monki 5. H&M 6. Bikbok 7. Nelly 8. Bikbok (direktlänkar)

Nu är det inte långt kvar hörrni förens julen är här. Så himla mysigt, jul kan vara det bästa och mysigaste som finns. Jag älskar verkligen allt som har med julen att göra. På julafton och juldagen vill jag gärna vara lite extra fin, och klä mig i rött. Här kommer åtta alternativ till det. Nummer 2 äger jag redan. Jag tror att det blir den på julafton, men är även väldigt sugen på nummer sex. Tycker den är så fin, gillar även de lite mörkröda också. Vill ni se liknande inlägg fast där jag tipsar om något annat? Hojta till!

Hur klär ni er på julafton/juldagen bär ni rött?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

pysseliten,
håller med dig 2 är super fin 😊Gillar den bäst fast jag är gammal 😉
pysseliten.blogg.se
Emma,
Jag blev kär i nummer 5, så när jag åker till Linköping imorgon så ska den letas upp. Hittills har jag flera alternativ till julafton, men jag har inte bestämt mig, inget är rött än. Och rött på julafton är något speciellt. 😊 (I vilket program för du dina fina kollage? Jag kan inte hitta något bra som jag kan göra mina i. Tips vore tacksamt.)
emfal.blogg.se
Ellie
,
Glitterklänningar till nyår vill jag se!
Tanja
,
Riktigt fina klänningar du hade hittat i rött! Jag hade gärna sett ett inlägg med tips om kängor/stövletter med platå (liknande Jeffrey Campbell's lita). Gärna även i blandade färger och material. Kram!