Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

RECAP 2 0 1 5

| Okategoriserade

Jag startade året med nytt jobb ✌️ Jag fick jobbet som Social Media Manager på Ur&Penn.

Jag drog till Thailand med brorsan, vi var borta i 2 veckor. Var runt i Phuket men spenderade mestadels av tiden på fantastiska ön Koh Lipe. Hej paradisets paradis!

Gjorde mitt första omslag för Divine Magazine, så kul!

Åkte ut till ett slott och plåtade mitt andra omslag. Var även med i ett stort uppslag =) Om mig och min blogg!

Jag anordnade Ur & Penn's första pressresa och bjöd in Lisa Tellbe & Viktor Frisk med detta kit. Vi åkte till Marrakech!

I April åkte vi på Ur&Penn på en resa fylld av kärlek, skratt, jobb, äventyr, lyx, vänskap och massor utav roliga plåtningar. Kommer aldrig glömma den resan!

Gjorde 2 otroligt roliga stylistjobb för shoppingvaruhusen Spiralen & Linden i Norrköping som sedan gick i tryck. Ett utav de roligaste jobben jag gjort via bloggen.

Var på Finest Awards där jag var nominerad till Årets Modeblogg. Var där med bästa Angelica & Linnéa. Vann tyvärr inte, men otroligt tacksam att vara nominerad <3 Tack bästa ni!

Jag hade ett superroligt samarbete med Nike & Blogfame, där vi även gjorde en plåtning samt filmade en del. Så kul!

Sprang på en hel del event, bl.a Ginatricot's. De är alltid så lyckade =)

Styrde ett event på Summerburst med bästa Hanna & Helium Studios. Så lyckat event! Jag & Linnea körde även dag nummer 2. Så det blev Summerburst för fulla muggar.

Drog till Bråvalla och hade roligaste dagarna på länge! Åh vill spola tillbaka..

Jag tog och klippte gardinlugg!

Hade en rolig 25års pre-party i tillsammans med Supper & Cointreau. Vi åt supergod mat, drack drinkar som aldrig förr haha. Natten slutade sent och det var sjukt kul.

Det var dags för mig att fylla 25 och jag slog till med en fet 25årsfest i henkes föräldrars trädgård. Pappa byggde en egen bar, och jag bjöd in 50 pers till fest där jag bjöd på mat och dryck hela kvällen. Blev såklart tacos haha. Tack alla fina som förgyllde min kväll. Dock var det världens sämsta väder och vi fick panik-köpa ett stort tält för att inte bli dyngsura.

Jag stack direkt efter festen till Kroatien för att bara chilla med brorsan och min andra halva. Vi bodde i en egen lägenhet och bara levde life. Den resan var så bra =)

 

Var hemma i 1,5 dag sendan drog vi vidare till Grekland. Där jag även hade ett roligt samarbete med Vingresor. Mitt andra samarbete med dom. Vi bodde på Sunprime Miramare Beach som är ett vuxenhotell. Riktigt schysst!

Vi kom hem lagom till Popaganda =) Där jag även hade ett roligt samarbete tillsammans med Briska. Det dansades och hoppade för fulla muggar. Jag älskar verkligen festivaler! Näst år får det nog bli en utomlands!

Jag åkte på pressresa till Dubai med TourismDubai & Go Traveling. Gjorde även en Instagram takeover hos Go Traveling. Dubai var så coolt, måste dit igen. Träffade även underbara Eva, Mårten, Malin, Nana & Allan.

Var på Spa & firade fem år med min babe!

Fick min drömjacka i julklapp av världens finaste kille <3

Hade roligaste nyårsfesten ever hos Stevie som slutade i frieri <3

2015 har varit ett väldigt bra och tufft år på samma gång. Många gånger jag brytit ihop för jag inte orkar mer, samt allt hemskt i världen. Fy! men så många fina stunder också. Jag tackar 2015 och ser verkligen fram emot ett nytt år. Jag älskar nystarter och är så redo för en. Jag är även så tacksam och glad för allt jag får uppleva =) Allt tack vare er! Så tacksam att leva och få göra mycket jag drömmer om. Allt går om man vill!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

ISA
ISA,
Jäklar du vilket år du haft. Alla resor gör mig sjuuuukt avis. haha!
isabyl.devote.se
Sophia
Sophia,
Åh vad jag älskar alla dina bilder! Och vilket fantastiskt år du haft rent ut sagt! Du är grym!!!!!!!
fiiaan.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229