R A N D O M

| PHOTOS
Bjuder på lite vardagsbilder som jag inte visat er. Allt från middagar, partykvällar, mys hos mormor till bloppis. Jag har inte mått så bra idag, därför blev det ett sent inlägg. När jag kom hem från jobbet blev det att lägga sig på soffan direkt, var helt förstörd och lite migrän på det. Jag är så sjukt trött och sliten nu för tiden. Tror jag måste ha någon form av brist? Så efter lite prat med PT:n blir det att införskaffa sig lite hälsomedel. Tänkte köpa blutsaft, d-vitamin kapslar och Omega3. Är det någon som känner igen sig? Som också är sådär sjukt trött så man skulle vilja sova hela tiden? Jag vill vara pigg och må bra. Med det säger jag godnatt och hoppas ni sover gott mina hjärtan, imorgon är en ny dag =) Gör den till det bästa.

- Here is some everyday photos from the last weeks. All from partynights to cosy time with my grandma. Hope you like it!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

rebecca
,
Det är hemskt! Förstår inte hur man kan vara så tröttt ... Ja oftast D-vitamin, vi i Sverige har ju verkligen brist på det. Det är nog en blandning av allt 😊 Kan mycket väl vara järnbrist också. Jag ska börja köra på blutsaft nu, ska vara riktigt bra.
Sofie
,
Sjukt jobbigt, för mig beror det nog på lite "vinterdepression", var å kolla blodprov å hade varken brist på järn eller D-vitamin. Gå gärna till vårdcentralen å kolla om du har brist på något, så du inte äter massa vitaminer i onödan
Sofie
IP: 82.99.3.229