POLO

| LOOK OF THE DAY
  Ph: Julia Hansson Jag älskar polotröjor, dels för att det är så fint men även så sjukt mysigt. Älskar att bära de lite grövre stickade tröjorna till barbent .. Snart kan man tyvärr inte det, därför passade jag på att göra det idag. Föresten hur sjukt duktig är inte Julia? Det är så roligt att fota med henne, för bilderna blir så fina. Nu ska jag fortsätta fixa här hemma, hela lägenheten är ett stort KAOS. Ni kan ju tänka er så som jag stressat runt, rest runt senaste veckan. Det är kläder överallt och ouppackade väskor. Föresten magen har verkligen inte blivit bättre :/ Jag blir så ledsen, så frågan är om jag ska söka för det? Vill ju gärna inte att det leder till magsår .. Kanske blir bättre efter galan på torsdag. Släpper lite stress, press och nervositet.

Polo_h&m / shorts_zara / shoes_bikbok / sunnies_imso / bag_Karen Millen (julias)

- I love this polo knit. So cosy and nice! Julia has taken this photos, she is so amazing. I love all her pictures. Now it's time for clean. My apartment is a big big big mess.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Erika
,
Magsår behöver du nog verkligen inte oroa dig för eller fundera över, det krävs ganska mycket för att det ska gå så långt. Omeprazol&inside, inte stressa, tänk på mat och inte kaffe. Ganska enkelt. Du verkar inte haft det speciellt länge heller så det lär gå över när du slutar stressa och magsår är nog som sagt ganska uteslutet i ditt fall!
FASHION BY IDAG
,
Så snyggt!
rebecca
,
Tack snälla! 😊 Vad glad jag blir!
rebecca
,
Okej vad bra, jag blir lite extra orolig bara. Då jag haft detta i flera veckor och hade riktigt problem med magkatarr när jag var yngre. Me får hoppas de ger med sig snart. Jag äter väldigt bra mat, och är ingen kaffedrickare 😉 Men de är nog stressen som är värst. Svårt att låta bli, men har försökt stressa ner lite senaste dagarna. Tack för alla tips 😊