PEPPSOMFAN

| TRAINING & HEALTH

Det här med vikt, kropp och hälsa. Jag får ständigt frågor om vad jag gjort, hur jag gjort, vad jag ätit, hur jag ätit, hur mycket jag väger osv osv osv. 


Vet ni vad? Jag har faktiskt enbart tränat väldigt hårt, ätit näringsrik mat, njutit av livet och bara kämpat som fan samt haft en stark vilja! Jag håller inte på med några dieter, jag gillar inte dieter eller beror ju vad man anser är diet. Det jag vill komma fram till är att skapa en ny kropp handlar om att äta näringsrik sådan mat kroppen mår bra av. Alla kroppar är även olika och jämför dig inte med andra. Viss mat fungerar superbra på vissa och inte på andra. Bra mat tillsammans med tuff träning ger resultat. Självklart kan jag i perioder undvika socker i större mängder och annat för att uppnå snabbare och bättre resultat. Men jag skulle aldrig utesluta det helt i min kost och har även under denna kost ätit lite onyttigt. För jag gillar det för mycket för att sluta med det helt. Men viktigt att äta det med måtta. 

I Nov-Dec förra året tappade jag bort mig själv litegrann, prioriterade inte min träning och åt inte som jag brukade vilket ledde till att jag tappade det jag byggt upp med min PT. 47 dagar innan jag skulle åka till Thailand bestämde jag mig för att köra en #peppsomfanchallange47 där jag åt bra och nyttig mat samt tränade intensivt. Med en stark vilja, mycket karaktär och bra val så uppnådde jag detta resultat. Vilket är rätt häftigt att se, vad man faktiskt kan göra med sin kropp. Jag är en människa som både har lätt att gå ner i vikt men även lätt att gå upp och jag jobbar ständigt på att hitta den där balansen. Jag jobbar på den men ännu inte hittat den. Jag skulle kunna skriva i evigheter, det jag vill komma till är att jag inte vill bidra med någon hets eller sjuka ideal. Det jag vill bidra med är sunda tänk, bra val, och en jävla massa pepp. Glöm inte heller hur fantastiska ni är, alla är vi olika och det är just det som är så fantastiskt. För INGEN är som du. Låter kanske klyschigt men så är det faktiskt! Tro på dig själv, var beredd på att kämpa och ha roligt på vägen. Jag svarar jättegärna på frågor, så HIT ME! Vill ni ha mer träning?  Följ mig på min tränings-instagram @peppsomfan.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Elin
,
Har du något träningsschema + matschema du kan dela med sig av? Några pepplåtar ifrån din Spotify lista kanske? Kram, grymt jobbat!
Rebecca,
Tack så hemskt mycket! vad glad jag blir 😊 <3 Ja det är viktigt för mig. Samhället är bra skevt redan!
www.rebfre.se
DIMAN DILIR,
blir så motiverad av såna inlägg!
nouw.com/dimand
Amanda,
Så stor förebild, tycker att det du skriver är jättebra och jag gillar inte heller dieter, man ska forfarande kunna leva ett roligt och bra liv utan att behöva tänka på allt man äter. Kunna äta det man vill, bara man tränar. Jättebra inlägg tycker jag 😃
Cesarpuma1
Amanda,
Snälla kan du ta bort min kommentar som jag nyss kommentera, jag vill inte att någon ska se det jag skrev på "webbplats" !!!
aperssons.for.me/
Amanda,
Du är en sån stor förebild, tycker att det du skriver är jättebra och jag gillar inte heller dieter, man ska forfarande kunna leva ett roligt och bra liv utan att behöva tänka på allt man äter. Kunna äta det man vill, bara man tränar. Jättebra inlägg tycker jag 😃
aperssons.for.me/
Angelicas Closet,
Bra jobbat! Jag kör inte heller dieter utan tränar och äter nyttigt men unnar mig när jag känner för det hehe.. Måste påpeka att du hade en smashing kropp innan också!
www.angelicascloset.se
Rebecca Fredriksson
,
Tack söta du!
Rebecca Fredriksson
,
Vad go du är =) Tack så jättemycket!!
Ellinor,
SÅ GRYM! Du är en sån inspiration!
ellinorthune.blogspot.se/