PEPPSOMFAN

| TRAINING & HEALTH

Det här med vikt, kropp och hälsa. Jag får ständigt frågor om vad jag gjort, hur jag gjort, vad jag ätit, hur jag ätit, hur mycket jag väger osv osv osv. 


Vet ni vad? Jag har faktiskt enbart tränat väldigt hårt, ätit näringsrik mat, njutit av livet och bara kämpat som fan samt haft en stark vilja! Jag håller inte på med några dieter, jag gillar inte dieter eller beror ju vad man anser är diet. Det jag vill komma fram till är att skapa en ny kropp handlar om att äta näringsrik sådan mat kroppen mår bra av. Alla kroppar är även olika och jämför dig inte med andra. Viss mat fungerar superbra på vissa och inte på andra. Bra mat tillsammans med tuff träning ger resultat. Självklart kan jag i perioder undvika socker i större mängder och annat för att uppnå snabbare och bättre resultat. Men jag skulle aldrig utesluta det helt i min kost och har även under denna kost ätit lite onyttigt. För jag gillar det för mycket för att sluta med det helt. Men viktigt att äta det med måtta. 

I Nov-Dec förra året tappade jag bort mig själv litegrann, prioriterade inte min träning och åt inte som jag brukade vilket ledde till att jag tappade det jag byggt upp med min PT. 47 dagar innan jag skulle åka till Thailand bestämde jag mig för att köra en #peppsomfanchallange47 där jag åt bra och nyttig mat samt tränade intensivt. Med en stark vilja, mycket karaktär och bra val så uppnådde jag detta resultat. Vilket är rätt häftigt att se, vad man faktiskt kan göra med sin kropp. Jag är en människa som både har lätt att gå ner i vikt men även lätt att gå upp och jag jobbar ständigt på att hitta den där balansen. Jag jobbar på den men ännu inte hittat den. Jag skulle kunna skriva i evigheter, det jag vill komma till är att jag inte vill bidra med någon hets eller sjuka ideal. Det jag vill bidra med är sunda tänk, bra val, och en jävla massa pepp. Glöm inte heller hur fantastiska ni är, alla är vi olika och det är just det som är så fantastiskt. För INGEN är som du. Låter kanske klyschigt men så är det faktiskt! Tro på dig själv, var beredd på att kämpa och ha roligt på vägen. Jag svarar jättegärna på frågor, så HIT ME! Vill ni ha mer träning?  Följ mig på min tränings-instagram @peppsomfan.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Rebecca Fredriksson
Rebecca Fredriksson,
Vad go du är =) Tack så jättemycket!!
Ellinor
Ellinor,
SÅ GRYM! Du är en sån inspiration!
ellinorthune.blogspot.se/
IP: 82.99.3.229