PAUS

| EVERYDAY
Jag tar typ aldrig tagit en paus iallafall ingen medveten och lång paus från sociala medier. Inte ens när jag gick in i väggen så tog jag en paus. Vilket är ganska sjukt men det kändes rätt då. Jag körde på ganska hårt ändå med det mesta. Men just nu känner jag att jag måste ta en paus. Det finns inget annat alternativ!  Livet har kommit lite emellan helt enkelt. Just nu är jag så extremt vilsen i mig själv. Jag vet inte vem jag är, vad jag känner och vad jag vill. Jag hatar den känslan, att inte känna igen själv och att saker och ting inte är som vanligt och som det brukar vara. Jag känner mig osäker och orolig. Allt är bara så jävla förvirrande. Jag känner bara just nu att jag behöver något nytt i livet eller någon förändring helt enkelt. Jag har otroligt nära till gråt och känner att jag kan gråta när som. Jag känner mig bara så svag & låg. Jag vill tillbaka till gamla Rebecca som är fylld av energi, glädje, galenskap och spontanitet. Som är tuff och klarar allt. Jag vet att man måste tillåta sig vara ledsen, svag och att inte göra någonting. Men det har varit för mycket av den varan nu. Men jag är nog tillbaka snart ska ni se. Jag vill tillbaka och kommer komma tillbaka!

Nu tar jag en liten paus från allt och från alla sociala medier. Kanske är jag tillbaka om någon dag igen. Vad vet jag men just nu vill jag bara ta en liten paus. Skulle egentligen åkt till GBG och Summerburst med ett företag över helgen. Men men så är det ibland. Hälsan är viktigast! Detga blir bäst denna helg efter en tuff vecka. Så om det ekar lite tomt så vet ni varför.  

Någon som känner igen sig? Känner du också att du tappat bort dig själv? Vad brukar du göra för att komma på banan igen?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Sarah,
Usch då...hoppas att det går bra för dig. 😟 Vid sådana tillfällen försöker jag att stänga ner och bara vara mig själv. Egentid helt enkelt. Äta god mat, läsa mycket, ta hand om både kropp och själ via träning och meditation och framför allt ta extra d-vitamin. Hoppas att det går bra för dig och att du kommer tillbaka på banan igen!
sarahj.for.me
Helen
,
Kramar! ❤❤❤ Önskar jag hade råd ,jag har känt liknande länge. Efter bla min separation och mitt jobb som jag inte trivs med har jag haft besvär. Har inga tips eftersom jag kämpar själv och önskar det fanns en lösning så man slapp kämpandet. Jag funderar på om jag faktiskt har typ adhd eller add. För det är alltid kaos i mitt huvud och läste precis att de som har adhd har lättare att känna sej deprimerade, få ångest och lättare för att bli utbrända. Jag känner så mkt ångest. Speciellt efter en kväll jag druckit alkohol så nu dricker jag alkoholfritt ett tag. Till semestern! sen vill jag ner i vikt också men orkar inte köra 100% bantning. Fick senast igår frågan om jag väntade barn. Tror kanske att fler och fler börjar känna att sociala medier speglar en filtrerad och perfekt värld långt ifrån verkligheten. Och lägger man ifrån sej mobilen får vi abstinens. Tycker det är både klokt och sunt av dej att ta en paus. Hoppas du hittar dej själv igen. Eller så kanske det är meningen att du ska växa av det här och lära dej nya saker om dej själv och utvecklas..kanske väntar spännande nya saker runt hörnet? Efter regn kommer sol. Ta hand om dej!
Ida,
Känner så otroligt mycket igen mig fina du. Har själv tagit en rejäl paus från både blogg och instagram och vet du... det är så skönt! Jag har gått igenom en stor sorg när min mamma gick bort förra sommaren och efter det har jag liksom köttat på även om jag har tillåtit mig att sörja så kom ändå sorgen som en riktig käftsmäll för ett tag sedan och att hålla uppe en energigivande sida när man bara vill dra ett täcke över huvudet det gick liksom inte. Att blogga, jobba, hinna vara sociala med sina "riktiga" vänner... allt tar så otroligt mycket tid och tillslut kände i alla fall jag att sociala medier tog mer energi än vad det gav, för nu i alla fall. Stor stor kram och låt saker ta den tid det tar, Ida
www.idior.se
Lovisa
,
Jag kände exakt samma sak... jag kände att jag bara gick den vägen i mitt yrke som jag "borde". Jag visste egentligen att jag måste bort från min bransch och prova något helt annat. Men min kropp hade redan börjat lägga av och jag gick in i väggen. Ta din kropp och dina symptom på allvar och gör något på riktigt. Att falla tillbaka i någonting som uppenbarligen inte gör att du mår bra känns ju sådär. Vad är det värsta som jan hända om du gör de förändringar som behövs göras? Vad är det värsta som kan hända om du fortsätter? Svara på det så har du ett riktmärke! Hoppas att du finner ditt svar till att må bra! Kram!