PAUS

| EVERYDAY
Jag tar typ aldrig tagit en paus iallafall ingen medveten och lång paus från sociala medier. Inte ens när jag gick in i väggen så tog jag en paus. Vilket är ganska sjukt men det kändes rätt då. Jag körde på ganska hårt ändå med det mesta. Men just nu känner jag att jag måste ta en paus. Det finns inget annat alternativ!  Livet har kommit lite emellan helt enkelt. Just nu är jag så extremt vilsen i mig själv. Jag vet inte vem jag är, vad jag känner och vad jag vill. Jag hatar den känslan, att inte känna igen själv och att saker och ting inte är som vanligt och som det brukar vara. Jag känner mig osäker och orolig. Allt är bara så jävla förvirrande. Jag känner bara just nu att jag behöver något nytt i livet eller någon förändring helt enkelt. Jag har otroligt nära till gråt och känner att jag kan gråta när som. Jag känner mig bara så svag & låg. Jag vill tillbaka till gamla Rebecca som är fylld av energi, glädje, galenskap och spontanitet. Som är tuff och klarar allt. Jag vet att man måste tillåta sig vara ledsen, svag och att inte göra någonting. Men det har varit för mycket av den varan nu. Men jag är nog tillbaka snart ska ni se. Jag vill tillbaka och kommer komma tillbaka!

Nu tar jag en liten paus från allt och från alla sociala medier. Kanske är jag tillbaka om någon dag igen. Vad vet jag men just nu vill jag bara ta en liten paus. Skulle egentligen åkt till GBG och Summerburst med ett företag över helgen. Men men så är det ibland. Hälsan är viktigast! Detga blir bäst denna helg efter en tuff vecka. Så om det ekar lite tomt så vet ni varför.  

Någon som känner igen sig? Känner du också att du tappat bort dig själv? Vad brukar du göra för att komma på banan igen?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Känner så otroligt mycket igen mig fina du. Har själv tagit en rejäl paus från både blogg och instagram och vet du... det är så skönt! Jag har gått igenom en stor sorg när min mamma gick bort förra sommaren och efter det har jag liksom köttat på även om jag har tillåtit mig att sörja så kom ändå sorgen som en riktig käftsmäll för ett tag sedan och att hålla uppe en energigivande sida när man bara vill dra ett täcke över huvudet det gick liksom inte. Att blogga, jobba, hinna vara sociala med sina "riktiga" vänner... allt tar så otroligt mycket tid och tillslut kände i alla fall jag att sociala medier tog mer energi än vad det gav, för nu i alla fall. Stor stor kram och låt saker ta den tid det tar, Ida
www.idior.se
Lovisa
Lovisa,
Jag kände exakt samma sak... jag kände att jag bara gick den vägen i mitt yrke som jag "borde". Jag visste egentligen att jag måste bort från min bransch och prova något helt annat. Men min kropp hade redan börjat lägga av och jag gick in i väggen. Ta din kropp och dina symptom på allvar och gör något på riktigt. Att falla tillbaka i någonting som uppenbarligen inte gör att du mår bra känns ju sådär. Vad är det värsta som jan hända om du gör de förändringar som behövs göras? Vad är det värsta som kan hända om du fortsätter? Svara på det så har du ett riktmärke! Hoppas att du finner ditt svar till att må bra! Kram!
IP: 82.99.3.229