Packing

| UNCATEGORIZED
Hej underbara ni! Jag håller på att packar för fullt, man skulle kunna tro att jag ska åka till Ibiza eller något haha med denna packning. Det ska jag inte, utan jag ska faktiskt till Gotland för en liten mini-semester tillsammans med min pojkvän och hans familj. Ska bli väldigt mysigt och väldigt behövligt, jag vägrar tro något annat än sol och hög temp. Nejvars får väl slänga ner ett par jeans och lite tröjor. Men hoppas hoppas att det blir fint, allt blir så mycket härligare då. Har aldrig varit på Gotland innan, så ska bli väldigt kul. Har jag kanske några läsare på Gotland? Har ni varit där? Gillar ni det? Ni kanske vill lämna några tips? Imorgonbitti klockan 07.40 går i alla fall planet dit. MYSIGT!

- Hello Sweeties! I'm packing for Gotland, not Ibiza haha. Hope for sun and hot days. Love the summer in sweden.

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

modeflickan.se/alexandrasahlen
,
Jag bor på Gotland 😊 Det är huuur mysigt som helst på sommaren här! Så det gör ni rätt i som åker hit!!
Lisa,
Ett tips från en halvtids-gotlänning: skippa klackarna! 😉 Det är kullersten överallt så det enda som funkar är kilklack eller lågsko. Jag fick magasinera alla mina skor med klack när jag flyttade dit efter att jag förstört ett dussintal den första sommaren. Hoppas att du får det härligt på min favoritö! Kram
lisa.chic.se/
rebecca
,
åh vad härligt 😊 😊 ska bli så mysigt!! Hoppas på bra väder också 😊
julia
,
glömde nämna att den är i svart! kram
julia
,
Hej!! jag undrar om du är intresserad av denna klänningen? http://www.chicy.se/nyheter/low-back-lydia-dress det är lite din stil och jag bor i Norrköping precis som du och har råkat beställa hem den i fel storlek..
bella
,
Var är bikinin ifrån??? 😊))
rebecca
,
Thai 😊
Rebecca
,
nej tack, men vad gullig du är som ändå frågar och tänkte på mig 😊
Rebecca
,
Haha okej, tack 😉 Oj var de så illa? haha. Det ska bli så mysigt 😊 Hoppas du har det grymt i Dubai. Kramar