OVERKNEE

Photo: Lisa Höök

Godmorgon mina hjärtan! Hur mår ni? Idag mår jag bättre, migränen är borta. Är det någon utav er som lider mycket av just migrän föresten? Vad gör ni då? Jag har hört att botox ska vara bra, haha låter fett oseriöst ju men på riktigt så ska det verkligen hjälpa. Sist när jag var hos läkaren så tipsade han om det. Borde undersöka tusan undersöka saken närmre. Har någon utav er testat det? Eller har någon kompis som gjort det? Här är iallafall resultatet av vad jag & Lisa fota. Gillar båda bilderna skarpt, dessa är helt klart mina favoriter från plåtningen med henne. Men jag behöver välja en av dessa? Vilken bild gillar ni bäst? Om ni får välja en av dessa?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Min mamma tar såna, för migrän/huvudvärk. Ovanför där ögonbrynen börjar, typ.. det komiska är ju att hon "slipper" bli rynkig där, haha!
Rebecca Fredriksson
,
Okej, har det fungerat bra? Hur ofta behöver man göra? Syns det någonting? 😊 haha sorry för hundra frågor!
Karin Nordin
,
Båda bilderna är så snygga och det är läckert med den gröna soffan MEN den i stolen är klockren. Du ser så avslappnad ut och bilden föreställer en naturlig "coolhet" som jag tycker symboliserar dig och din blogg för även om jag vet att ditt liv är mycket stressigt och att du är på gränsen till vad som är rimligt att klara så är hela din blogg så avslappnad och "sund" (hittar inget bättre ord). Du är en härlig tjej och en bra förebild!
Karin Nordin
,
Förresten så är looken helt underbar! Jag vill också ha tröjan och egentligen stövlarna också men jag har så tjocka vader så det brukar vara svårt att få stövlar att passa. Tröjan hoppas jag kommer på rea så småningom 😊
Agnes
,
Men HERREGUD va snygg du var på dessa bilder!
Malin
,
Hehe! Tror det funka rätt bra, men tror hon får det iom att hon har något synfel i kombination med huvudvärk. Det syns inget! direkt efter får hon som en liten, skorpa efter nålen men det försvinner ju. 😊 vet inte hur ofta hon gör..
Rebecca Fredriksson
,
Men åh tack snälla! Fasen så glad jag blir gullis ❤️❤️❤️❤️
Rebecca Fredriksson
,
Tack snälla för infon 😊 så bra att veta!! Ska ta en funderare 😉
Micaela
,
Hej Rebecca, Är det Bestå från Ikea som du har bakom dig fastsatt i väggen? Vilken storlek är det? Bredd, Djup och Höjd? Tack på förhand och du har en väldigt inspirerande blogg 😊 Kram Micaela