ONE NIGHT IN BANGKOK

| EVERYDAY, TRAVELING

Inlägget innehåller annonslänkar.

Bikini - Missguided

Hårband - Nelly

Väska - Bag-all

Hej finisar! Nu har vi haft vår första dag på resan här, vi startade med att åka till Bangkok. Vi landade igår strax för 8 på morgonen, då åkte vi raka vägen till vårt hotell som vi bokat. Blev ett superfint hotell i en lugnare del av Bangkok. Vi bytte om till badkläder direkt och invigde poolen. Bangkok bjöd på sol & 31 grader, det klagar man inte på direkt. Hängde i solstolen ett par timmar, vi var så sjuk sega igår eftersom det blir lite konstigt med tiden. Så jag & Henke dygnade igår så nu är man lite seg kan jag säga. På kvällen tog vi det lugnt, åt en god thailändsk middag och tog en taxi till ett kvälls/natt-marknad. Vi var där ett par timmar innan vi gick hem & slocknade i hotellsängen.

Nu är vi uppe igen, klockan ringde nämligen på 04.30 för idag ska vi flyga till Hat Yai för att sedan ta oss till ön Koh Adang. Ön bredvid Koh Lipe, det är en helt orörd ö som verkar vara ett riktigt paradis. Så nu sitter vi på flygplatsen och väntar på att boarda. Klockan är 07.02 här nu, hoppas det går bra med internet sen från ön. Men det tror jag, både jag & Henke har ju gratis surf här i Thailand, tack vare vår operatör. Så jävla guld! Vi hörs när vi är framme, först väntar busstur & speedboat!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Julia
,
Men fy fan vad underbart!! Njut för mig med som precis börjat en sju dagars vecka på jobbet och hatar denna kyla.. Du är så värd det där <3
Rebecca Fredriksson
,
Det lovar jag, ska njuta som bara tusan usch din stackare ❤️