ON THE TRAIN

| EVERYDAY
 
  
  
  
 

Då sitter man på tåget till min kära hemstad ✌️ Älskade Norrköping. Jag uppskattar fasen staden mer när jag inte bor där längre. Det var på håret att jag kom med tåget kan jag säga. Fattar inte hur jag alltid lyckas? haha men nu är vi påväg iallafall. Ska bli så mysigt att komma hem =) Ska mysa loss med min familj och vänner. Så glad att jag har dom i dessa tider <3 Så sjukt btw när jag kliver på tåget så frågar jag en om jag kan få lägga min väska på ett viss ställe för den är så sjukt tung, då ser jag en vinkning och ett glatt hej. Då är det Johannes (Henriks bror) som kände igen min mörka röst haha, så då har jag hamnat på exakt samma vagn som han, Emma och (Leo) deras hund. Vad är oddsen? Så nu ska jag vara lite social med dom. Puss på er! 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Josefin M,
Hoppas att du får en jättemysig påsk! x
josefinmolanders.blogspot.co.uk
rebecca,
TACK SÖTA DU! <3
www.rebfre.se
ash,
Åhhh jag har helt missat att de chipsen finns i Eko, det måset jag testa. Glad påsk!
ashley-tisdale.nu/
Hanna
,
Hej! Har inget med inlägget att göra men värt ett försök ändå 😊 Har för mig du köpt en del le specs solglasögon om jag inte minns fel. Stämmer det? Hur är dem i kvalité? Står de emot solljus?
Rebecca Fredriksson
,
Ja, perfekt ju Vet dock inte om de enbart säljs där typ? Men kolla 😊
Rebecca Fredriksson
,
Jag har säkert 5-6 brillor från Le Specs, veekligen ett utav mina favvomärken. Så bra kvalle också. Riktigt bra, jag rekommenderar de statkt =)
Anna
,
SÅ FIN TRÖJA! Vilken storlek har du i den? Har kollat in den, men med tanke på att det är unisex vet jag inte om dom är stora eller små i storleken... Kram! Tack för en superblogg! 😊
Hanna G
,
Så de står emot solstrålar bra? De är inte som typ HMs som släpper in lika mycket solljus som om jag inte haft något på mig? Då tror jag bestämt jag ska slå till på ett par. Har bara raybans sedan tidigare men känner att jag gärna skulle ha något i prisklassen lägre och le specs hade ju så många fina!