OM ATT SKAFFA BARN, PW & VÅRKÄNSLOR!

| Okategoriserade
 

Fördriver tiden på tåget genom att ta selfies med Snapchat's olika filters. Gillar denna! 

 

I lördags så åkte jag, mormor, mamma & Henke till Söderköping för att strosa runt i det fina vädret och så fikade vi på Farmors Kafé, ett gammaldags mysigt fik! Hur fint? Älskar vädret som det bjöds på i helgen. Man blir så himla glad, vårkänslor deluxe!

 

Jag mötte upp Linda & Jessica på en PW, vi var ute och gick i ca en timme. Pratade om allt och njöt av vädret. Linda hade med sig lilla underverket Ellie Hur underbart fin är hon inte? Jag ville bara sno med henne!

Jag drog runt på lilla grodan och hon sov så sött hela promenaden. Jag älskar verkligen barn, det är så himla mysigt att man dör. Dock känner jag mig inte alls redo för det än, utan det får vänta några år men skulle även vilja ha barn innan jag är 30. Sålänge får jag njuta av alla mina fina vänners som nu har barn. Eller två utav mina närmsta har och så är ju även min bästa Jessica gravid. Längtar ihjäl mig tills han kommer! 

Älskar denna port i Norrpan SÅ fin! 
Avslutade såklart söndagen i sängen framför Innan vi dör. Så spännnade nu och nästa vecka är det sista avsnittet. Någon mer som ser det? vad tycker ni? 

Det var lite av min helg. Har hunnit med en hel del, tacofredag hemma hos mamma, lördagsutflykt med mormor till Söderköping, mellokväll hemma hos pappa med Henke, brorsan & Mimmie, söndagsfrukost hos pappa,  lunch hos mamma, promenad med Jessica & Linda. Nu är jag hemma i Stockholm igen och ganska skönt att komma hem sådär efter ha varit borta hela helgen. Ska bli skönt att sova i sin egen säng. 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Helen
,
Gud vad fint hår du har!!!! Ge mig! Vilken söt bebis! Visst är det härligt med sol och vårväder ! Man blir så glad! Jag som själv har 2 barn kan ju i efterhand ångra att jag blev mamma så tidigt. Jag ångrar inte mina barn, dem älskar jag så mkt att jag går sönder. Men jag hade med facit i hand nog hellre fått dem lite senare i livet. Det är lika jobbigt som det är roligt att vara förälder. Dels så oroar man ihjäl sig för sina barn och dels när barnen inte är bebisar längre blir man ofta utanför. Man blir inte inbjuden till allt längre och man blir mer låst eftersom man måste sätta barnets behov i första rummet. Det bästa är väl att få barn ungefär samtidigt som många av sina vänner för då är alla i samma situation och har förstående för att man har barn. Och barnen kan leka med varandra. Det är stor skillnad på barn när de är små, ett år kan vara jättestor skillnad och man behöver vänner med jämngamla barn om det ska fungera att leka. Sen så ska vi inte tala om sömnbristen första året! och när barnen hamnar i trotsåldern Men det är också härligt med barn. De skänker så mkt glädje och kärlek. Men om man kan planera så skulle mitt råd vara att bocka av allt du vill göra först innan du får barn. Tex resa blir en helt annan sak med barn..Man kan inte ligga och sola på stranden och bara va utan man får aldrig släppa sitt barn med ögonen och man måste ha 100 procent koll. Och så blir resorna mer barn anpassade med barnaktiviteter och mindre tid som par. Så kan vara skönt att tex göra sina drömresor innan och annat som man drömmer om.... Kramar