OLSEN TWINS

| SHOPPING
Såg precis att Bikbok har släppt produktbilderna på den kommande kollektionen som Mary-Kate & Ashley Olsen har gjort för Bikbok. Ovan kan ni se mina absoluta favoriter, men de ska ju släppa tre kollektioner och denna är den första. Jag trodde det skulle vara mer WOW än vad det var. Tycker skinnjackorna är fina, och även väskorna. Vad tycker ni om kollektionen? Spana in hela här. Skullle fotat dagens till er förut, tror ni inte det börjar spöregna och hagla precis då? Nu verkar det dock spruckit upp lite, så ska se om jag kan ge mig ut snart igen. Hörs då, pussss!

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Olivia
,
Fy fan va pinsamt, dem heter Mary-Kate Olsen och Ashley Olsen de två tvillingarna, inte Mary och Kate Olsen. Två tidlösa stilikoner som de flesta modemedvetna känner till. Sjukt pinsamt att någon som ska föreställa vara en modebloggare har noll koll....
Rebecca
,
HAHA jag såg det nu! Snacka om trött tjej, jag vet mycket väl att det heter så. Men såg MK när jag sparade bilderna, så blev det bara så. Herregud alla kan göra fel =) Nu är det ändrat.