OFF TO BARCA!

| TRAVELING
Nu sitter vi på planet till älskade Barcelona, vi landar om cirka 45 minuter. Det ryktas sol och 26 grader, så sjukt underbart! Det bästa med att flyga med Norweigan är ju helt klart att man har fritt Wi-Fi. Perfekt när man bloggar ju. Åh det pirrar i hela kroppen, som det alltid gör när jag ska iväg. Att resa är verkligen det bästa som finns!

- Off to lovely Barcelona! We arrived about 45 minutes. It's sun and 26 degrees in Barca now. Wiho, I'm so excited for this trip.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Johanna
,
Hej Rebecca! Här kommer något ovanligt, nämligen en kommentar från mig. Jag har läst din blogg ett par år nu men nu är det ett par veckor sen så jag gick precis tillbaka de senaste 20 sidorna av inlägg... hehe.. och alltså WOW. Vilka bilder du tar, du inspirerar med både outfits, modebilder, inredning, tips ja ALLT, du har en förstaklassig blandning och din blogg är så genomarbetad. Oftast läser jag din blogg via mobilen, dels pga att jag hatar min dator och sen blir det inte att jag sätter på den då jag blev mamma för tio veckor sen så det är mest mobilen jag kan kika då och då via. Tyvärr är din blogg rätt bökig att kommentera via just mobil så därför blir det typ aldrig av. Min impuls var att kommentera varenda ett av de senaste 40 inläggen för du bjuder på sån awesomeness och förtjänar betydligt fler kommentarer än du verkar få! men jag fick iallafall till denna medan sonen sover på min mage i en bärsjal. Din blogg är grym och du inspirerar, älskar dina bilder och att du blandar med vardag. Ha en skön tripp nu! Kram Johanna
erika
,
Hej rebecca! Har suttit och googlat fram och tillbaka på ett träbord och då kom jag in på din blogg! erat bord är såå himla snyggt. men min fråga är egentligen vart ni köpt alla fårskinn som ni har på dem genomskinliga stolarna? ::) kram kram!