O.C.B 

| EVERYDAY, TRAVELING
 

Hej O.C.B Så himla fräscht och fint! // HI O.CB You look so fresh and clean.

Magiskt är ordet, hur fint med bergen? // How magic? I love this view

 

Helt okej utsikt när man solar? Poolen eller Havet? Var då dagens lilla problem .. // Days like this, pool or sea?

Hej från Beach baren, här dracks det en och annan drink // Hello from the beach bar, perfect place for cold drinks in the heat.

Hallå hur underbart? Vill ni veta en rolig grej? Jag & brorsan sprang ner nedanför här och fällde upp alla parasoll som egentligen var nere för att bilden skulle bli så bra som möjligt haha. #lifeofablogger alla på hotellet undrade nog vad tusan vi styrde med.

Viktiga pool-grejer och bästa solkrämen från Renlive är alltid med mig på mina resor. // Pool essentials and the best sunscreen from Renlive is always with me.

Poolen eller havet? Jag tror jag väljer båda. // Pool or Sea? I think booth!

En del av frukost-restaurangen, jag orkar inte hur fint det är på detta hotell. // One part of the breakfast restaurant, how lovely?

Hur gulligt? // How cute?

Fatta att här satt vi och åt frukost varje dag nästan i en olivdjungel // I love this place, eating breakfast here every day is good for your soul.

Beach baren Manolis, här åt vi vi mycket grekiska sallader och gyros // Manolis Beach bar, we have eat alot of greek salads and gyros here. YA-MI!

Kanske ska jag också ha en glass också? // Maybe I Should go for a Ice cream too?

Det mesta jag gillade med stranden var dels de fina parasollen och att vi nästan i stort sätt var helt ensamma. Forever alone! // I really like this sun parasol and that we always were alone at the beach. Forever alone!

Efter en dag på stranden och i poolen ta en svalkande dusch och på med morgonrocken // This is the best after a day at the beach. Just take a shower and chillin' at the balcony

Hänga med världens bästa bror, skratta åt våra sjuka humor, spela in sjuka videos, lyssna på musik, dricka vin, äta gott och spela kort. LIVET // I love this, just hanging with my little brother, playing cards, drinking wine and do that we love.

L I V E T // L I F E

Här har ni honom, världens bästa lillebror @rupertusf och ett grymt resesällskap. För ett par år sen trodde jag aldrig att vi skulle vara så tighta som vi är idag. Nu har vi gjort två resor ihop och de har varit hur bra som helst. Så förbannat lycklig över att ha honom som lillebror, ibland är han för jäkla jobbig haha men på samma gång så bäst! Som en syskon relation ska vara helt enkelt.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Helen
,
Ser jättehärligt ut! Du som reser så mkt, och jag som är intresserad av att resa men inte rest så mkt än, är nyfiken på alla dina resor!!! Om man googlar gamla blogginlägg så har ju du rest massor. Kan du inte typ tex lista de 10 bästa stränderna du varit på? För mig när jag reser är kvalitén på stranden typ det viktigaste av allt när jag bokar resa! En av mina bästa stränder är Anfi-beach på Gran Canaria. Gillade lyxen som andades över hela området där.. I alla fall jag är nyfiken på restid från dig som reser så mkt. Och måste också nämna, kul att se gamla stilar och hårfärger när man läser gamla inlägg. Du borde ha ett inlägg fullt med gamla bilder. Gillar när du är sådär härligt färglad! Kram
Helen
,
Restid?! Haha autokorrigering! Restips ska det ju stå!
Rebecca Fredriksson
,
Förstod det 😊 haha!
Rebecca Fredriksson
,
Vad roligt, tack snälla 😊 Absolut ska försöka göra ett sådant inlägg. Håll utkik så kommer det ett framöver! Alltid roligt att höra vad ni vill läsa mer om 😊