NYÅRSLISTAN

| EVERYDAY
Gjorde du något under året som du aldrig gjort förut? 
Jag jobbade med inredning, jag köpte lägenhet som både var helt fantastiskt men också jäkligt nervöst och läskigt. Jag sa upp mig, det har jag heller aldrig gjort innan. 

Genomdrev du någon stor förändring? 

Ja det gjorde jag verkligen, efter att ha blivit utbränd så var jag tvungen att göra stora förändringar i mitt liv. Jag har verkligen lärt mig att det måste ske en förändring någonstans för att det ska bli bättre. Det krävs mycket men det måste göras för att se resultat. 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar? 

Ja min bästa vän Maria och hennes pojkvän fick underbara och fantastiska lilla Nils. Han är så söt att man dör!!

Vilket datum kommer du alltid att minnas? 

Det jag minns mest är nog min bästa väns bröllop där även jag var toastmadame. Alltså den 3:e September! Samt 13:e juni för det var då vi fick flytta in i vår pärla i Sundbyberg. 

Vilken länder har du besökt?

Jag besökte USA två gånger, Mexico, Bahamas, Västindien, Frankrike, Polen, Grekland två gånger, Österrike & Danmark. 

Bästa köpet? Mina bästa köp var helt klart vår lägenhet, den kommer garanaterat på förstaplats. Därefter kommer min Chloé Faye Bag! 

Gjorde någonting dig riktigt glad? 

Lägenheten gjorde mig extremt glad, det var sådan mäktig känsla i kroppen. Mina bästa vänners bröllop, möhippor och att Nils kom till världen gjorde mig extra glad. 

Saknar du något från året som du vill ha mer av nästa år? 

Mer självkänsla och mer balans. Jag saknar verkligen balsans i livet och vill verkligen ha det. 

Vad önskar du att du hade gjort mer? 

Jag önskar att jag faktiskt hade prioriterat mig själv mer. Samt att jag hade tränat mer, jag vet hur mycket jag påverkas av det. Blir arg att jag inte tar det på så stort allvar men detta år ska jag göra allt gör att jag ska må så bra som möjligt. 

Vad önskar du att du hade gjort mindre?

Stressat! Det är nog det jag är allra bäst på! 

Favoritprogram på TV?

Det måste nog ha varit Modus & SKAM om det räknas som tv-program haha. För det är så jävla bra att jag dör! Släpp säsong 4 NU! 

Bästa boken du läste? 
Meningen med hela skiten! Alltså den boken är så grym, den borde alla läsa. Denna bok har hjälpt mig mycket! 

Största musikaliska upptäckten? 

OJ vad svårt? Jag måste nog passa på denna.

Bästa helgen? Det måste ha varit helgen i Warszawa med 22 andra brudar. Fan vad kul vi hade! Festade som om det inte fanns någon morgondag och kvällen på grekiska restaurangen går fan till historien. Vi hade så galet kul hela helgen och alla var SÅ pepp!!!! Roligast var att överraska Lisa och se hennes lycka. 

Vad var din största framgång på jobbet? Det måste helt klart varit att ett liten styling åt en kompis ledde till att jag idag jobbar som Inredningsstylist. Det tillsammans med bloggen är mitt levebröd! Känns otroligt roligt! 

Din största framgång på det privata planet? 

Det måste vara att jag och Henke har blivit starkare än någonsin. Det känns som vi klarar allt. Det känns så rätt, så bra och jag är så tacksam att få spendera dagarna med honom. 

Största misstaget? 

Att köra på för hårt igen, att jag jobbade på för mycket igen och kraschade nästan på nytt. 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? 

Jag var betydligt mycket mer ledsen i år. Har mått dåligt större delen av året och aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv känns det som. Möjligtvis när jag var femton men 2016 kan nog slå det. Jag ser fram emot ett nytt år och ett år fyllt med massor glädje, skratt och pepp! 

Vad spenderade du mest pengar på? Garanterat vår lägenhet, det är det största köp jag gjort någonsin. Men så värt det! Älskar vår lägenhet! 

Något du önskade dig och fick? Jag önskade faktiskt att jag och Henke blev med bostad. Och det blev vi :) Samt att åka till New York har varit min önskan länge. Samt att köpa min första designväska. Så alla dessa tre önskningar gick i uppfyllelse.

Vad gjorde du på din födelsedag? 

Jag blev surprisad av min underbara kille som hade ordnat en liten överraskningsfest för mig. Hela dagen och kvällen var så lyckad och verkligen fylld av kärlek med mina bästa vänner.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? 
Ja det finns det garanterat, men det har jag ingen lust att gå in på nu. Utan nu fokuserar vi framåt och inte bakåt. Jag ska göra allt för att mitt 2017 ska bli så bra som möjligt. Jag ska ge allt och verkligen vara den bästa versionen av mig själv. Allt går om man vill! 

Vad fick dig att må bra? 

Jag måste nog ändå svara Henke här. Han finns alltid där för mig och han är den finaste människan jag känner. Han får mig alltid att må bra. Han finns där och lyssnar, stöttar, peppar, ger kärlek och skrattar med mig och åt mig. Han är unik. The love of my life!

Vem saknade du? 

Jag har saknat många men den jag saknar allra mest är nog Jessica. Vi har blivit så tighta och när vi har umgåtts sådär mycket så inser jag hur mycket jag verkligen saknar henne i mitt vardagliga liv. Hon är så underbar och ger så mycket av sig själv. Jag längtar tills vi bor i samma stad. Även Maria har jag saknat så mycket, vi måste definitivt bli bättre på att ses 2017. Hon är också en vän som betyder så mycket för mig. Som alltid finns där och alltid ställer upp! 

De bästa nya människorna du träffade? 

De bästa människorna jag träffat 2016 är helt klart Emma som jag umgåtts en hel del med. Samt att Tove har kommit in i mitt liv på ett nytt sätt. Vi har blivit tightare än någonsin och så tacksam att hon har kommit in i mitt liv på ett helt annat sätt.

Mest stolt över? 

Jag är fan mest stolt över mig själv, att jag tar igenom mig all skit och ändå står på benen fortfarande. Har haft så mycket motgångar och mått så dåligt och är så glad att jag har tagit tag i allt och mig själv. Allt kan nu bara bli bättre och jag blir bara starkare och starkare! 

Högsta önskan just nu? 

Är att jag och min blogg utvecklas så mycket som jag vill att den ska. Att bloggen ska min bli min största inkomstkälla. Att jag får fortsätta jobba med det jag älskar. Samt att jag och mina nära mår bra. Jag hoppas 2017 är ett år där alla mår bättre. 

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? 

Jag ska bli bättre på att ta hand om mig själv, lyssna på kroppen och verkligen göra det som jag mår bäst av. Samt att jag ska bli bättre på strukturera, planera och vara mer organiserad.   Samt träna mer och göra det som min kropp mår bäst av. Jag behöver det! 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Eira,
Denna listan lånar jag gärna - så grym ju!
nouw.com/eiramattsson
Rebecca Fredriksson
,
Ja men gör det bara roligt ju!!
Emma,
Men vad du är fin!! Kan bara säga detsamma <3
emmamelins.se
Rebecca Fredriksson
,
Finis <3 <3