NYA KÖKSHANDTAG? JA ELLER NEJ?

| Okategoriserade
God kväll! Så himla kul att så många uppskattar tävlingen nedan. Sjukt kul! Så himla roligt att ni gillar min nya inrikting här med inredningen på bloggen. Jag behöver er hjälp påtal om inredning. Just nu har ju vi knoppar i mässing. Tycker de är himla fina men blir också lite sugen på att kanske byta ut dom. Har blivit lite sugen på dessa handtag i läder med mässing. Det roliga är att från första början sa Henke att han gärna ville ha dessa i köket och då sa jag nej haha. Och nu ett par månader senare är jag själv sugen på dom. Men inte bestämt mig helt. Nu vill jag iallafall veta vad ni tycker? Vilka röstar ni på? Mässing knopparna som vi har nu eller dessa i läder? Är även sugen på nya luckor och kanske t.om i någon färg men ska nog chilla på den fronten. Vitt är ju så snyggt! 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Jacqueline
,
Vilken fint kök ni har! Vart kommer bord, stolar och bänkar ifrån?
Amina
,
Jag röstar på ja:) Tror det kommer se väldigt bra ihop med allt i ert kök:D Plus att i värsta fall kan man ju alltid byta tillbaka;)
Malin stjernberg
,
De ni har
Tarn,
Tycker att du ska behålla de gamla knopparna 😊
nouw.com/tarn
Men asså vilket jäkla DRÖMKÖK! 😃
www.nouw.se/frökenolsson
Sanne
,
Testa! Enkelt att byta tillbaka om man ångrar sig 😊
Johanna
,
Så fint kök! Jag total gillar ju läder men kan tänka mig att de passar bäst i grått kök. Letar själv efter nya handtag till mina köksluckor. Vart har ni hittat de ni har (och de i läder)?
camilla
,
NEJ! Det du har ar sa fint och passande:)
Lovisa
,
Läderhandtag är inte så praktiskt i ett kök tyvärr då man ofta kladda med feta fingrar, blir mkt fläckar. Men som sagt det går ju lätt att byta ut sen 😊 btw så fin bänkskiva!