NY VECKA & NYA PLANER!

| EVERYDAY

Topp_ Gina Tricot / Shorts_Oldie / Tofflor_Nelly / Solisar_Junkyard

Shit vad fort veckorna går, det är helt sjukt ju. Nu är det måndag igen och ännu en ny vecka kickas igång. Inte vilken vecka som helst utan midsommar-veckan. Så himla taggad på den! Känner på mig att min midsommar kommer bli riktigt bra. Men först ska jag hinna med lite annat, såhär ser mina planer ut denna vecka.

Veckans planer denna kort-vecka!

Måndag: Träna på morgonen, får bli ett konditionspass på gymmet. Kontorsjobb, svara på mail & skicka fakturor. Buda ett sideboard till en Inrednings PR-byrå och på kvällen ska jag äta middag och ha kvalitetstid med bästa Linnéa.

Tisdag: Ska till läkaren, på eftermiddagen står midsommarfest tillsammans med Nelly.com på schemat. Vi ska åka ut med båt till hemlig destination.

Onsdag: Packa inför midsommar-helgen! Luncha med Tovis i Solna, då hon jobbar där och det är dessutom ganska nära mig. Vill hinna träffa henne innan midsommar eftersom vi inte ska fira ihop. På kvällen går bilen mot Norrköping. Där vi även ska fira midsommar!

Torsdag: Då är vi i Norrköping och ska fixa det allra sista inför den kommande midsommarhelgen. Vi ska köpa lite grejer vi ska ha med och jag ska fixa min krans om jag inte redan gjort det hihi. Säkert inte om jag känner mig själv rätt ;)

Fredag-Söndag: Midsommar i Skärgården med världens bästa vänner

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer