Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

#NKGALAN2016

| EVENTS, PARTY

Så taggad på Gala, kul att klä upp sig och alltid roligt med festligheter.

Matchy Matchy <3

Emma var SÅ snygg, så himla fab! Älskar hennes röda jumpsuit.

dags för teater och prisutdelning, fyra priser skulle delats ut. De presenterade vinnarna på en pressfrukost samma dag. Men jag missade den och fick veta vinnarna på plats på galan istället.

ACNE så värdiga vinnare!

Likaså Filippa K, Sara simmerskan var där och fick dela ut pris.

Det bjöds på ett riktigt grymt dansnummer, så duktiga och verkligen mäktigt.

Det var även modevisning, den var också bra. Verkligen något utöver det vanliga. Så mycket fina kläder också och väldigt roliga och kreativa sätt presenterades kläderna på. Det gillar vi!

Hur coola tjejer?

Alltså herrejösses för dessa mintpraliner, kan vara de godaste jag ätit. Så mycket bättre än snittar haha speciellt när man är gluten också. Alltså verkligen muuuuuums på dessa.

Det slank ner lite väl många..

Skål baby! Dock blev det alkoholfritt för min del, så skönt har inte druckit en droppe på 3 veckor. Efter galet mycket festligheter festivaler, möhippor, bröllop och sommarfester känner jag för en vit period.

Efter teatern öppnades baren upp och det fanns ett gäng drinkar och en massor tilltugg. Tack NK Galan, Micael Bindefeld & Emma för en grym kväll!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

CAMILLAESI
CAMILLAESI,
så himla snygg kavaj du hade 😃 Kram<3 http://camillaesi.se
www.camillaesi.se
Rebecca Fredriksson
Rebecca Fredriksson,
Tack snälla söta du <33
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229