NEW WEEK AND NEW GOALS!

| EVERYDAY

Ny vecka och nya mål! Den här veckan är iallafall lite lugnare än förra, iallafall på jobbfronten. Eftersom inte det här inlägget kom upp igår så kör vi på det idag istället :) Ni brukar ju gilla dessa typ av inlägg, plus att det är bra för mig att få ännu en översikt över veckan hihi. Jag är ju inte direkt känd för att planera men börjar bli lite bättre ;) Eller? Såhär ser min vecka ut iallafall!

Tisdag: 12.00 Ska jag till min frans-tjej Jessica som ska sätta dit fransar på mig igen efter ett litet uppehåll, vid 14-15 ska jag möta upp Linn för att fota outfits. Ikväll när Henke kommer hem med bilen så ska jag åka till en såld lägenhet på Kungsholmen och tömma. Den blev såld innan visning, så kul!

Onsdag: Över lunchen ska jag till Grand Relations Showroom och spana in lite!

Torsdag: Möte på morgonen, Event på kvällen med Mildh Press & Glam Glow!

Fredag: Möta upp Hanna på Levis i deras Levi's studio och testa lite kläder. På kvällen så kommer brorsan & hans tjej Mimmie. De stannar på middag & sleepover och på lördagen sen åker de till Thailand. Fyfan vad fubbigt!

Lördag: Jag & Henke skulle egentligen till Linköping för kalas osv men det blev inställt, så får se vad som händer istället.

Söndag: NO plans! Kanske käka brunch på Pom & Flora? Det vore något

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer