NEW RUG

| INTERIOR

Älskar vår nya högtalare, både snygg och jäkligt bra ljud. Slängde ut Henkes förra, snyggt måste det ju vara ;) Dessutom minst lika bra ljud.

 
Matta_Ellos simliar HERE / Bord_Furniturebox / Lampa_ Bo Boutique / Korg_Indiska / Kruka_Newport / Glasbox_Ellos / Steg_Ellos / Två inredningsinlägg efter varandra, så kan det gå ibland. Tur att ni gillar det ;) Jag ville mest passa på att visa er nya mattan som har kommit nu, passade på att ta lite bilder när lägenheten var ganska ljus idag. Jag tycker det blev himla fint, ganska stor skillnad trots att den är ganska lik den förra. Jag gillar att den här mattan är så mycket ljusare. Hur fin är inte lampan? Älskar den, mycket finare med svart än mässing som var innan. Alldeles strax ska jag röra mig mot Mall Of Scandinavia ska möta upp Linnéa där. Vi ska gå på bio, så himla mysigt. Det är verkligen måndagslyx! Vi ska se skönheten med allt. Hoppas att den är bra, någon utav er som sett den?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Helen
Helen,
Jättefint! Jag gillat att denna matta är större än den förra. Vi har också stor matta i vardagsrummet. Älskar när mattan är bredare än soffan. Ser lyxigt ut. Fin du var på galan! Magisk klänning!
Rebecca Fredriksson
Rebecca Fredriksson,
Ja det gillar jag med 😊 Men visst är det fint när det är så? Tusen tack, så glad jag blir!
IP: 82.99.3.229