NEVER GIVE UP

| EVERYDAY, PHOTOS
Hej fina ni! Många utav er har frågat om denna jacka, den kommer från Lindex. Jag köpte den på rean tillsammans med teddy-jackan. Nu tänkte faktiskt ta och vara lite djup här, ni brukar ju uppskatta det? Just nu är jag inne i period där det mesta känns lite extra tufft och jobbigt. Ni vet när det mesta går åt helvete, allt känns extra tungt och livet flyter inte på alls. Man känner sig värdelös och klandrar sig själv för det mesta. Jag vet att sådana perioder kommer och går men just nu har denna period varit ganska länge, men jag har faktiskt låtit mig själv vara ledsen också för det måste man få vara. Jag vet inte riktigt var jag vill komma med detta inlägg, vill väl mest poängtera att jag som "modebloggare" också kan må skit, ha dåliga dagar, gråta för lilla minsta, vara ful, blek, känna sig äcklig, tråkig, inte veta vad man ska ha på mig och vara allmänt deppig. Det är så lätt att många tror att man har världens bästa och perfektaste liv som enbart innehåller ytlighet, skor, kläder, smink och att gå på härliga event. Så är det inte och så fungerar inte livet, jag är bara människa jag med, alla är vi det! Idag vill jag pussa och krama på alla ni läsare som finns för mig och som tror på mig. Ni är bäst, på riktigt!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Lina
,
Är också inne i en sån period så jag vet vad du pratar om.. Hoppas du mår bättre snart och du har ett stort stöd från oss läsare som kikar in varje dag och älskar att läsa vad du har för dig och inspireras!
Anna
,
Ja, det är livet det är inte alltid som vi skulle önska. Hoppas att det vänder snart, och om du känner att du behöver hjälp dra dig inte för ta hjälp. Ofta kan man tro att man ska fixa allt själv men ibland kan det behövs någonutomståendes hjälp för att få perspektiv på saker. Kanske du haft lite för många järn i elden under ett tag men du verkar vara en talangfull person och drivkraft så var rädd om dig ingen kommer att tacka dig för om du sliter ut dig. Kram Anna.