NELLY PRE-MIDSUMMER PARTY!

| EVENTS, EVERYDAY, PARTY
Hur glada? Hihi! 

Denna tjejen <3 

Kl 17.00 så avgick båten från Strandvägen, Kajplats 20. Väl på båten så fanns det både en grym DJ, bubbel, öppen bar & sjukt härliga människor. Destinationen var hemlig men vi hade våra aningar om att det kanske var ... Drottningsholm och det var det minsann.

När vi kom fram så blev vi först placerade i buss där det var full fokus på party. Destination med bussen var också hemlig. Men tillslut så ledde den till ett slott, Svartsjö Slott. Verkligen helt magiskt fint. På plats hade NELLY dekorerat SÅ fint och midsommar-känslan var på topp. 

Man kunde t.om binda en egen krans på plats. Hur drömmigt och fina blommor? Alla detaljer var så genomtänkta.

Det serverades även en grym midsommmar-buffé med både potatis, ägghalvor, sill & färsk bröd. Det är precis såhär man vill ha det på midsommar. 

Det var så gott och fräscht! Somrigare än såhär blir det inte. Det var dukat massor stora långbord. Jag menar varför inte fira midsommar två gånger? ;)
Hade de här fina tjejerna som sällskap. Josephine & Foung. 

Det bjöds även på nubbe och det blev en hel del snapsvisor kan jag säga ;) kanske lite väl många haha. 

 
Det fanns även en somrig bar på plats. Fin inredd såklart. 

Hur fint? Man dog över hur fint de hade gjort. Inne på slottet hade de även fyllt med massor utav härliga Nelly-plagg & skor som man fick ta med sig hem. Så lyxigt! 

Jag & Hedda! 

Tove, hur somrig?

Me and the babes! 
Jag & Viktor. Så roligt att få hänga lite med honom, det var så länge sen. Han är bara för härlig! 

Vädret var så fint veekligen hela kvällen <3 Klänningen hittar ni HÄR

Under kvällen så var det både uppträdanden, DJ, en saxofon-kille som gick bananas & en dansshow av massor grymma och duktiga tjejer. Det bjöds på massor somriga drinkar och vi dansade veekligen hela kvällen lång. Det var så sjukt roligt och så mycket härliga och sköna människor. 

Första & sista bilden lånade jag av Josephine

Magiskt är ordet som får beskriva gårkvällen. Jävlar vilket bra event, så sjukt bra styrt Nelly.com. Helt klart det bästa eventet jag varit på. Man fick så himla mycket sommar-känslor speciellt när vädret var så himla också. Åh denna kväll kommer jag kunna leva länge på. Stort tack Nelly för denna fantastiska kväll!!!!! Wow vad roligt det var! Vi rundade av kvällen på Nosh & Chow innan jag somna duktigt på Alice soffa. 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

krist.in,
Det så helt fantastisk ut! For noen fine bilder !
krist.in