MY WEEKEND

| EVERYDAY, PHOTOS

Fredagen börjades med en frukostdejt med bästis på Gretas. Älskar det stället, avokadomackan var SÅÅ god.

Jag köpte snittblommor på Hötorget och gjorde helgfint hemma med nya färska blommor. Fredagar har tydligen blivit en städdag här hemma haha borde dock redan vara klart då kan man tycka haha. Men huvudsaken är att det sker ;)

På fredagskvällen hade vi hade en riktig myskväll hemma med middag & spel. Så välbehövligt!

Lördagen startade vi med en riktig superduper frukost. Bästa starten på dagen ju! Ellerhur?

Min fina!

Hur snygg soffa?

Efter vi hade smaskat i hotellfrukosten så tog vi bilen till Mall Of Scandinavia och där blev det bl.a fikastopp så Pappa skulle palla ;) och

en hel del shopping...

Sprang även på en utav mina bästa vänner Maria och hennes urgulliga bäbis. ÅH hur gullig är han inte? Så glad att få mysa lite med han, pussa på han lite extra. Lilla korven <3

Efter shoppingen var vi helt slut och tog en powernap innan det var dags för att dra in till stan igen. När vi kom in satte vi oss på Brickyard för lite drinkar. Jag tog en alkoholfri Moscow Mule, sjukt god!

Efter en jäkla väntan så var det dags att äta på Koh Pangnan. Ni har säkert hört talas om det. Vi fick vänta alldeles för länge och så var det dålig service och dessutom glömde de att ta vårt namn och tog en annan före, skapligt kul när man väntat i 2 timmar ..

Men de hade iallafall goda shakes, jag tog en ananas. MUMS! Åh saknar Thailand nu ...

Bästa Pappa & Shari <3

På söndagen sov vi ut lite extra, älskar sovmorgon. Tittade på nyhetsmorgon och åt en lång och mysig frukost hemma.

Efter frukosten stack jag bort till min lägenhet som jag stylat och piffade det sista inför dagens visning. Bäddade om sängen, vattnade, tog dit färska kryddor, färska blommor och tände ljus. Fräschade till det med andra ord.

Efter jag varit i lägenheten gick jag förbi affären och köpte med mig söndagsfika hem, så tog vi en ordentlig fika innan de drog hemåt till Norrköping igen. Haha känns som vi enbart ätit i helgen ;) Iallafall efter ha scrollat igenom detta inlägg. Gillar tydligen att dokumentera mat haha.

Vid sju typ så kom Tove hit, då bjöd jag henne på middag och efter den låg vi mest i soffan och tittade TV och så började vi även kolla på OTH, åh bästa! Tove har aldrig sett "One Three hill" förut så var tvungen att introducera henne den serigen haha. Min bästa ju! Vi såg 3 avsnitt och nu har vi legat i sängen och bara pratat om allt mellan himmel och jord. Så mysigt med sleepovers, som när man var liten och fick sova över hos en kompis haha. Den lyckan! Nu ska jag dock släcka ner här, dags att sova men ville få upp detta först. Ses imorgon.

Puss & Godnatt!!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer