MY OUTFITS YEAR

| LOOK OF THE DAY
Hej mina vänner!Hoppas ni alla hade en underbar nyårsafton, vad ni än gjorde? Jag är så glad att jag faktiskt var pigg nog att klara av nyår, pallade ända till 03.00 men sen kände jag att det var dags att röra sig hemåt. Det tackar jag för idag =) Vårt nyår var så lyckat och tjejerna hade styrt en sådan bra fest, kameran dog såklart igår men ska se om det hann och bli några bilder. Jag tänkte att vi skulle sammanfatta fantastiska 2014 som varit, dels med olika händelser osv men jag startar med att sammanfatta mina looks genom 2014. Så roligt att samla ihop alla outfits och se igenom hur man tänkt och hur man sett ut. Vad tycker ni om mitt "outfit-år" har det varit bra och inspirerande? Jag är så tacksam för alla fina fotografer och nyblvina vänner som hjälpt mig med alla looks genom året.Tusen tack! Nu ska vi äta lite här innan det är dags för bio, men vi hörs nog innan det. Puss på er!- Here is some of my outfits trought the year of 2014. Alot of outfits, what do you think about my "outfit-year"? Do you like it?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

mikaela
,
Hej! Vad hände med julkalendern?
My,
Åh så mycket snygg klädinspiration!
myyfransson.blogg.se
Sandra
,
Älskar verkligen din klädstil, snyggt att variera olika mönster och färger 😊 vill också bara säga att du är så otroligt grym!
Johanna,
Ja du har otroligt inspirerande och mixad stil! Gillar det lite mer casual bäst, som de trashiga jeansen och ljusblå tröja, så enkelt men snyggt! Du är grym.
johannaelle.wordpress.com
MADDISENJ.SE,
Du har en grym stil och är väldigt inspirerande!!
maddisenj.se