MY LOOKS OF 2013

| LOOK OF THE DAY
Ett helt år har gått och det är numera 2014 vilket känns helt sjukt? Hur fort gick inte 2013? Jag tycker alltid det är roligt att summera de senaste outfitesen för att få en överblick på det. Här är mina outfits från 2013, det har blivit en hel del outfits detta år. Samt en hel del hårfärger haha. Det är även detta år jag verkligen satsat järnet på outfit-fronten, har tagit bättre och proffsigar bilder i coolare miljöer. Samt jobbat med duktiga Julia som är min fotograf. Bästa hon! 2014 kommer bara bli ännu bättre, det kan jag lova! Vore så roligt att höra vilken eller vilka som är favorit-outfitsen från 2013? Tell me!

- 2013 is over and it's time for 2014. Here is my looks from 2013. So fun to se everyone. If you have a favorite? Just tell me!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

nelsonkatt
,
Bilderna med leopardrocken är mina favoriter! Så underbart fin rock/ kappa! Var har du köpt den och vad är det för material i den?
Diana
,
OMG! Såg dig gå förbi filmstaden i norrköping idag! Det var första gången jag såg dig i verklighet! Du var jättefin! 😊
rebecca
,
Vad roligt att höra! 😊 den är i fuskpäls och kommer ifrån Imso.com
rebecca
,
Men gud vad du är söt, glad ja blir. Jag som hade värsta ful/äckel dagen igår. tack så jättemycket, detta gjorde min dag. <3 massor kramar!
yasminas.se
,
ÄLSKAR din stil! Så himla grym är du!
rebecca
,
Tack snälla fina du! Vad glad jag blir 😊
cjs.blogg.se
,
Nr 31, helt klart! Damn, snygg!
Vendela (mokey.blogg.se)
,
Helt klar den i helgrönt. Är såld. Påminner om kittet från Monki du bloggade om för länge sedan. Ångrar att jag inte köpte det :/ du får gärna tips om liknande "kit" (som de gröna och de blommiga från monki)!