My last six.

| EVERYDAY
Mina sex senaste. Har du en favorit?

Idag är det alltså jobb på ur&penn som gäller mellan 09.45-17.00. Sen blir det att möta upp Lina, så ska vi dra och köra Zumba. Vilket ska bli galet roligt, det är ju bland det roligaste jag vet haha. Sen blir det hem och äta och mysa med min fina erika som är i norrköping och hälsar på. SÅ underbart att få en kväll med henne, hon är så saknad! Vi hörs senare babes.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Art By Tina/Tina Axelsson,
Det kommer en liten surprise till dig senare ikväll - eller kanske jag ska säga av dig=)
trueborn.blogg.se
jeanette,
Taaaaaack snyggo! Jag med, fast inte turkerna. De är så förbaskat jobbiga, efter två veckor va vi enormt trötta på den kan jag lova, haha 😊 Jag ska kika in där då!
janets.se
Blopparna - Alexandra,
Tack för alla dina fina kommentarer! Jag har inte fått ditt svar på mailen än, så tänkte kanske du kunde lägga till mig på skype så kan vi chatta istället.. Mycket snabbare och mycket smidigare! 😊
blopparna.blogg.se
elin,
jag har aldrig varit på afron förut och nu blev det ju inget igår heller så jag vet inte! 😊 Jaa, det tycker jag, så får vi köra tillsammans någon gång 😉
elinwahlberg.blogg.se
SADIA SHAH,
första och sista var assnygga 😃
sshah.blogg.se
helena,
jag gillar 1,3 & 6 bäst! du är såååå grym 😊
helenaakihlberg.blogg.se
eemma,
sv: TAAACK<3 men ska du säga snyggaste. jag älskar femman, bara för jag tycker du är så förbaskat snygg i mittbena! kram på din finaste.
eemz.blogg.se
Emma,
Alla e himla fina! 😊
emmasmodeblogg.devote.se
Emelie,
Heting! Du klär dig snyggt alltså 😊
andasirymden.blogg.se
ronja norlén,
åh nummer 5!<3<3<3
ronjanorlen.blogg.se