MY HOME

| INTERIOR
Jag har ju utlovat bilder på lägenheten jag vet inte hur länge? Jag har innan bara visat små delar, här får ni ett litet mer helhetsintryck. Jag tänkte visa ännu mer bilder, det kommer senare. Nu var det ganska mörkt när jag fotade men tycker ändå det blev ett mysigt ljus. Det var även idag dags att dra på fällarna, älskar dom, så sköna att sitta på, samt att de värmer perfekt nu på vintern. Hoppas ni gillar bilderna, det är bara fråga på om ni undrar vad något kommer ifrån? Nu ska jag äta middag och mysa med världens bästa Lenny! Har överraskat henne med mat, tända ljus och en fräsch efterrätt. Precis vad jag behöver denna fredag!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Rebecca Fredriksson
,
Tack så jättemycket, det gör mig så glad! <3 Stolarna hittar du här http://sweef.se/stolar/57-labradoren-stol-i-polykarbonat.html
Angelica,
så duktig & så fint!
finest.se/angelickpicture
Rebecca Fredriksson
,
Tack mitt hjärta! <3 Saknar dig!
Sara
,
Tack! Älskar all inspo du ger oss! Hehe kanske blir dessa i nya lägenheten nu, hade varit sååå snyggt
Emma K
,
Måste bara säga att jag älskar din blogg! Du är en inspirationskälla både inredningsmässigt och stilmässigt! Gillar också att du lägger ut bra recept på glutenfritt (jag är glutenkänslig). Testade baka lussebullarna du tipsade om, jättegoda!:) Kram!
Dilin,
Maci
,
Heey, vart kommer lampan ifrån? 😊 Snyggt!
emm
,
undrar också vart lampan kommer ifrån? 😊
Arbresha
,
Jätte snyggt
Jessica
,
Suttit och googlat runt på inredning och hamnade på din blogg, älskar din inredningsstil! Verkligen inspiration! Tänkte bara höra vart du köpt din snygga matta? Letar efter en liknande!