MY ANSWERS

| Q / A
 
 


Hej!! Måste bara fråga vilken kamera du använder? Du har verkligen så sjukt fina bilder! Kram

- För det första, tusen tack för din fina kommentar. Vad glad jag blir! Jag har en Canon Eos 5d Mark III som jag ganska nyligen köpt. Jag ska sälja min Canon Eos 5D Mark II. Som också är sjukt bra, så håll utkik =) 

 
Hej! Har du lust att tipsa om musik? Det hade varit jättekul att få lite nya listor på spotify! Kanske din bästa träningslista? :)

- Självklart! Jag tänkte göra ett helt inlägg om det, då det är så många som frågat. Så håll utkik =) Så ska jag ge er den bästa pepp-musiken!

 
 När kommer videobloggisar? :)

- Bra fråga hörredu, jag önskar att jag kunde säga imorgon. Men jag är fortfarande så sjukt ovan och trivs inte så mycket med att se mig själv på video. Jag förstår dock inte varför jag har så svårt för det? Eftersom jag är väldigt social, oblyg och kan lätt bjuda på mig själv. Kanskd bara är ovan helt enkelt. Men jag vill bjuda på mer rörligt och mer personligt. Så det kommer komma, den som väntar på något gott ... ;)

 
 
Vad jag minns så var det inte alls så länge sen du hade kort hår och nu har du jätte långt och fint så min fråga är hur gör du?? Vad använder du för produkter osv?? Hoppas du har några bra tips då mitt hår aldrig vill bli långt och fint.. PS. Älskar din blogg! 

- Det har du helt rätt i, jag är själv i chock hur fort mitt hår växer. Förstår inte ens själv, det växer så fort att det t.om är jobbigt haha. Måste färga utväxten hela tiden, skämt o sido! Så tacksam att jag har den turen, då folk sparar i år och dar. Med handen på hjärtat så är jag SÅ dålig på att sköta om mitt hår iallafall när det kommer till produkter. Däremot så använder jag väldigt sällan plattång, fön, styletänger, spray osv. Vilket också har gjort till att mitt hår hår håller väldigt bra. Plus att jag har tur som har en mamma och pappa som har fint och tjockt hår och fått mycket från dom. Mamma har liksom lika långt hår som mig om inte längre =) Men mina bäst tips är nog att sova med fläta eller mjuk toffs. Samt klippa hårer regelbundet och alltid använda värmeskydd och försöka använda så lite värme på håret som möjligt. Hoppas du är nöjd med svaret! Tack snälla gullis <3 Så kul att höra! 

 
 
Är du en hund eller katt person?

- Åh vilken kul fråga! För det först är jag nog inte någon direkt djur-människa. Tolka mig inte fel, självklart tycker jag både katter, hundar, kaniner osv är supergulliga och härliga Kan tycka det är supermysigt med att gosa med en hund. Gjorde det senast hos Angie idag med deras Wille. Men har aldrig ägt eller haft en nära relation med ett djur på det sättet. Om ni förstår? =) Men ska jag välja blir det hund-person. Jag tycker katter är lite läskiga, kan få panik när vissa katter kollar med sina ögon på mig haha livrädd. Dock är kattungar det sötaste som finns! 

 
  

  

 

Vad rekommenderar du för träning och kost för någon som vill gå ner ungefär 10 kg. Vad föredrar du och hur gick du tillväga för att få den perfekta kropp du har nu. Känner mig så fluffig och vätskefylld, vill slimma och tighta till mig lite.- Oj! Jag är ju inget proffs och anser verkligen inte att jag har en perfekt kropp. Men tusen tack för de fina orden. Så gullig du är <3 Så svårt att säga såhär utan att veta hur dina dagar ser ut och hur mycket du tränar samt hur din kost ser ut. Alla har så olika förutsättningar. Men mina bästa tips är att för det första hitta en träningsform som du gillar. Som du tycker är rolig och trivs med. Gym? Pass? Dans? Löpning? Zumba? Spinning? You name it. Testa dig fram och få träningen till rutin. Något du bara gör utan att tänka på det. Mitt tips är även att varva cardio med styrka, variation är så viktigt och båda är fettförbrännande. Ska du gå ner 10 kg så är kosten otroligt viktig. Se till att så rent som möjligt, bara näringsrik mat som kroppen mår bra av. Ät även flera gånger om dagen och med jämna mellanrum så du håller blodsockret jämt hela tiden. För att undvika onyttigheter och småätande. De första 3 månaderna körde jag riktigt cleana månader för att få en riktigt kickstart. Jag uteslöt både godis, chips, glass, läsk, kakor, kaffebröd, sylt, juice och  i princip allt med vitt socker. Bytte kolhydrater till bra kolhydrater som Qinoua, mathavre och råris. För mig var det viktigt att ha ett tydligt mål samt att verkligen vilja. Hoppas du är nöjd med svaret, läs mer på min kategori Training/Food & min instagram @Peppsomfan Stort lycka till <3 Försök ha roligt under tiden och sedan hitta en bra balans för en bra och hälsosam livsstil. 

 
 

Ditt drömköp? Förutom lägenhet å resa :) har du körkort? Vad har du för framtidsplaner?- Mitt drömköp är en Chanel väska utöver lägenhet och resor. Resor är dock det jag älskar att lägga pengar på haha. Bästa som finns! Yes jag har körkort, kör dock lite för sällan här i Stockholm.. Jag har en hel del, jag vill resa mycket mer, skaffa barn, bo utomlands, flytta till hus, förlova mig, gifta mig, skriva en bok, lansera en app, fortsätta jobba med sociala medier och med bloggen. Listan kan göras lång men detta är mina största mål/drömmar hihi. Allt går om man vill! 


with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer