MUST HAVE: HAT

| SHOPPING
Hattar, hattar och hattar. Jag har fått flera önskemål om att tipsa om hattar, självklart kan jag göra det. Här kommer det. Bara senaste veckorna har jag införskaffat mig både den vita ovan och en stråhatt. Nu till sommaren kan jag tycka det är lite roligare med en "somrigare" hatt så som en vit eller en i strå. Den svarta fungerar också men det är roligare att variera. Ska ni satsa på en hatt till sommaren tycker jag du ska satsa på den vita. Så fräscht och passar nästan till allt. Det är så roligt att göra önskeinlägg, för jag vill ju bjuda på inlägg som ni verkligen uppskattar och vill se. Jag skulle vilja höra mer vad ni vill se? Bara kommentera, så löser jag det. Det är ju för er jag bloggar och det är ju ni som gör bloggen, jag saknar er fortfarande här? Det vore bara så mycket roligare om man fick lite mer respons, tänk själva att lägga ner så otroligt mycket tid på bloggen och sen inte någon respons på det. Det blir liksom inte lika roligt då =) Hoppas ni inte tar det på fel sätt, jag älskar att blogga och älskar att ha er men vill bara höra lite mer ifrån er =)

1. Rag&Bone 2. River Island 3.H&M 4. H&M 5. Bikbok (sold out) simliar here

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Hej! Jag ska på min första festival i sommar och tycker att det är svårt att komma på både snygga och bekväma outfits. Vore kanon om du ville tipsa om några 😊 kram!
Anna
,
Hej Rebecca, Jag älskar när du lägger upp nyheter från olika butiker eftersom jag inte hinner/orkar botanisera i klädaffärer som tidigare. Mer sånt och gärna fem (tio) budgettips flera gånger i veckan 😊 Mat/frukostinspo är också härligt.