MORGONTANKAR

| EVERYDAY

Hallå där mina finisar! Hur mår ni? Hoppas att ni mår bra och njuter av sommaren :) Idag så vaknade jag konstigt nog av när Henke gick till jobbet, vilket jag typ aldrig gör annars. Han brukar väl gå upp vid halv 6. Jag kollade yrvaket på honom imorse och förstod ingenting, kändes typ som mitt i natten haha. Han pussade mig i pannan och sa hejdå, han ska nämligen till Norrköping över helgen. Han var också i chock av att jag var vaken så tidigt haha, är ju ingen morgonmänniska direkt. Jag tänkte direkt att jag skulle somna om så fort han smitit genom dörren eftersom jag även somnade rätt sent inatt. Men det gjorde jag inte, har faktiskt varit vaken sen dess och nu ligger jag här och skriver detta blogginlägg, när hände det senast? Att jag bloggade 07.25 haha.

Men alltså vet ni vad? Alltid efter att jag har varit på resor och saker och ting tar slut så får jag sådan fruktansvärd ångest och separationsångest, har alltid haft det så att det är väldigt svårt för mig att inse att saker och ting har sitt slut. Så jag tänkte verkligen att det skulle vara så efter nästan 17 dröm-dagar i Kroatien. Men det var det verkligen inte, jag har liksom ingen ångest alls att vara hemma igen eller tanken av att resan är slut. Jag är istället bara så jävla pepp! Jag ska väl inte sticka under stolen med att jag inte mått helt bra denna sommaren, det har varit jävligt tufft många gånger utav olika anledningar. Väljer nog för en gångs skull att faktiskt inte dela allting här, men det har hänt väldigt mycket på senaste både för mig och även för människor i min närhet. Jag har absolut inte mått dåligt hela tiden men har liksom haft det väldigt kämpigt i perioder. Men just nu känner jag mig bara så jävla taggad på livet, att ta vara på det, fylla det med rätt människor, rätt energi och är bara så pepp på att göra mitt liv till det bästa för mig. Ni vet när man bara känner sig sådär fjantigt inspirerande och det är så jag känner nu efter ganska många dagar med ångest, dåligt självförtroende, dålig självkänsla & tomhet. Just nu känner jag mig bara så glad och tacksam. Jag tänkte även ta och dela med mig av en pepp-lista inför hösten med grejer jag vill göra/se fram emot. Hur känner ni inför hösten eller överlag? Är ni pepp?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Ullis
,
Hej Rebecca! Har följt din blogg i några år nu och älskar den! Ska till Makarska rivieran på lördag och tänkte kolla om du kan rekommendera några glutenfria restauranger? Är också glutenintolerant. Skulle uppskattas sååååå mycket!!! 😊 <3
Mamma Sabine
,
❤️
Emelie Wigert,
Alltså fina duuuuu!! x
www.nouw.com/emeliewigert