MOBILBILDER ❣️

| EVERYDAY, PHOTOS

Behöver jag ens säga någonting? Finaste jag sett på länge. Den dagen Henke blir pappa, så kommer han bli världens bästa pappa!

Kvällens middag från vårt nya favvo-sushi ställe. sjukligt gott och det satt väldigt fint idag. Eftersom jag inte hann med någon lunch. YA-MI!

En liten sneakpeak från dagens styling. Den här lägenheten ska fotas imorgon. Så ska åka till kunden så att jag är där 9.30 sen är det foto 10.30. Spännnde!

Igår så var jag på öl-yoga tillsammans med Emma & Carlsberg på härliga Urban OM. Min första riktiga yoga, ute i det friska med alkoholfri öl. Kan det bli bättre haha? Väldigt härligt event med mycket bra yoga. Så kul att testa det!

Hur himla fin färg? Lite champagne färg typ, så skimrar de lite. Bästa Felicia som fixat såklart. Älskar!

I måndags besökte jag min frisör på Poze Hair, färgade utväxten och la i lite slingor eller rättare sagt flyttade upp mina. Körde på en balayage-look som även är en utav årets största hårtrender. Skillnaden mellan balayage och ombre är att balayage är mycket naturligare och har en mjukare övergång, inte lika hårt och markant. Supernöjd som vanligt! Mer rättvisa bilder kommer.

Från i tisdags när jag och Tove valde att äta frukost till middag istället. Bästa, speciellt när man inte är så hungrig.

Vet ju att ni älskar mina mobil-bilder-inlägg. Så here we go. Här är några bilder från mina allra senaste dagar. Nu måste jag fan sova, är helt slut i huvudet och kroppen. Jobbat som tusan denna vecka. Så får bli en lugn helg känner jag. Sov gott finisar!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer