MITT SCHEMA MÅNDAG TILL SÖNDAG!

| EVERYDAY

Måndag:

Åka och börja styla en ny lägenheten. Lyan ligger i Solna, så det är ganska nära där jag bor faktiskt. Kan tänka mig att jag kommer köra på som tusan där och vara där mer eller mindre hela dagen. Ska bl.a montera soffa och stolar. Det är mycket man får göra när man jobbar som inredningsstylist, borra, spika och montera haha. På eftermiddagen ska jag sticka till gymmet en sväng och köra lite kondition och lite andra övningar. Efter det ska jag hem till Tove. Vi ska käka middag och catcha upp lite. Nu var det ett tag sen vi sågs faktiskt.

Tisdag:

Jag ska fortsätta med att styla lägenheten, kommer även behöva åka dit med lite fler grejer. Samt köpa in bord + stolar till balkongen. De har en ganska stor balkong så det gäller att få den fin, personlig och inbjudande. Så roligt att piffa med balkonger, önskar vi hade en hemma haha.

Onsdag:

Fixa det allra sista i lägenheten jag stylar, upp med lampor och tavlor bl.a. På eftermiddagen ska jag till min bästa nagel-tjej Felicia och snygga till klorna. De är just nu på tok för långa. På kvällen så pratade jag med Klara om att ta en PW. Så mysigt, älskar att gå ut och gå med vänner. Sen ska jag även fixa lite hemma hos mig och packa.

Torsdag:

Jag åker till Amsterdam över dagen på ett event. Ska bli riktigt roligt. Dessutom så har jag aldrig varit i Amsterdam så ska bli så kul att få se det. Men mer om eventet och vad jag ska göra där lite senare i veckan. Dessutom ska ett samarbete upp på Instagram.

Fredag:

På Fredag har jag faktiskt inga planer alls. Så får se vad jag tar och hittar på!

Lördag:

På dagen tänkte jag få till lite träning, ändå så skönt att träna på helgen. Det känns så bra om man får in det. På kvällen ska vi fira Linnéa som fyllt år. Blir middag med massor härliga människor. Sen får vi se var kvällen slutar med andra ord.

Söndag:

Mysa, göra allt jag känner för. Jag är lite sugen på gå och äta brunch på Stockholms Brunchclub, har velat gå dit så himla länge.

Det var lite hur min vecka ser ut just nu men i min bransch så vet man aldrig, det kan dyka upp så mycket saker som man måste få in i schemat. Men det är det gillar jag också! Man vet inte riktigt hur veckan slutar ;) haha. Hur ser er vecka ut babes? Har ni något roligt inplanerat denna vecka? :)

Nu ska jag sticka till gymmet. Puss på er!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Angelica,
Vad roligt med Amsterdam! Det är en underbar stad!
angelicascloset.se
Rebecca Fredriksson
,
Åh vad roligt att höra 😊 får se hur mycket vi hinner se av staden men lite iallafall 😊