MIN HELG I BILDER V. 49

| EVERYDAY
 

Tröja_HÄR (klick)

I fredags var jag riktigt glad och fredagspepp och chillade mest omkring i min favorit tröja från Acne. Runt 15-tiden så kom mamma hit. Det var världens gråaste väder ute och det bara öste ner regn utanför fönstret. Så istället för att hitta på något så körde vi fredagsmys-deluxe istället med mammas goda lagade mat, idol och godis.

I lördag åt jag denna frukost, helt klart min favorit just nu. Mini-yoghurt med färska hallon och My muesli över tillsammans med glutenfria knäcke med keso, paprika toppat med frön. Avslutade även med en Ingefärs-shot!

Piffade till lite i hemmet, älskar den här mässing-ljusstaken från Skultuna.

Jag kan fortfarande inte släpa tanken av en hund, vill så gärna ha en fralla. Samtidigt som jag känner att det kanske inte är rätt tid nu. Eller så är det så? .. Har ni hund?

Soffa_HÄR / Kate Moss Poster_HÄR / Lampa_HÄR (klick)

Lördagsstädade, jag & mamma tog äntligen tag i kaoset i vårt sovrum. På riktigt vi har ju fått hoppa in i sängen för att kunna gå och lägga sig. För att hela golvet varit täckt med kläder haha.

Jag höll på med min eviga tavel-vägg som äntligen är klar och ska hängas upp i veckan. Wihoooo! 

Så fina naglar, matchade kappan & naglarna i lördags!

I lördags tänkte vi dra på bio, men efter ha slitit som idioter här hemma så blev det en hämtpizza, en iskall cola zero i vinglas i soffan istället. Så värt!

På söndagen sov jag ut, tittade på Nyhetsmorgon och runt 10 så kom pappa till Stockholm. Jag gick ut på en liten söndags-promenad och passade även på i samma veva att hämta ut två paket från posten. Dels lite kläder och ett två par solbrillor som hade kommit.

Efter min powerwalk, paketupphämtning så gick jag förbi bageriet Princess här i Sumpan och köpte med mig två bullar hem. En i kardemumma och en i kanel :) Så dukade jag upp fika till pappsen och Henke som jobbat på som bara den idag. Henke med mjölk, pappa utan mjölk. Viktigt det där ;) 

Nu ska jags luta babbla och gå och lägga mig och försöka sova skapligt. Vi hörs imorgon bästa ni!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Iselinn,
Tusen takk for svar! Ha en fantastisk fin uke videre <3
iselinnandersen.femelle.no
Rebecca Fredriksson
,
Det var så lite 😊 Och detsamma till dig! <3