MIN HELG I BILDER V. 49

| EVERYDAY
 

Tröja_HÄR (klick)

I fredags var jag riktigt glad och fredagspepp och chillade mest omkring i min favorit tröja från Acne. Runt 15-tiden så kom mamma hit. Det var världens gråaste väder ute och det bara öste ner regn utanför fönstret. Så istället för att hitta på något så körde vi fredagsmys-deluxe istället med mammas goda lagade mat, idol och godis.

I lördag åt jag denna frukost, helt klart min favorit just nu. Mini-yoghurt med färska hallon och My muesli över tillsammans med glutenfria knäcke med keso, paprika toppat med frön. Avslutade även med en Ingefärs-shot!

Piffade till lite i hemmet, älskar den här mässing-ljusstaken från Skultuna.

Jag kan fortfarande inte släpa tanken av en hund, vill så gärna ha en fralla. Samtidigt som jag känner att det kanske inte är rätt tid nu. Eller så är det så? .. Har ni hund?

Soffa_HÄR / Kate Moss Poster_HÄR / Lampa_HÄR (klick)

Lördagsstädade, jag & mamma tog äntligen tag i kaoset i vårt sovrum. På riktigt vi har ju fått hoppa in i sängen för att kunna gå och lägga sig. För att hela golvet varit täckt med kläder haha.

Jag höll på med min eviga tavel-vägg som äntligen är klar och ska hängas upp i veckan. Wihoooo! 

Så fina naglar, matchade kappan & naglarna i lördags!

I lördags tänkte vi dra på bio, men efter ha slitit som idioter här hemma så blev det en hämtpizza, en iskall cola zero i vinglas i soffan istället. Så värt!

På söndagen sov jag ut, tittade på Nyhetsmorgon och runt 10 så kom pappa till Stockholm. Jag gick ut på en liten söndags-promenad och passade även på i samma veva att hämta ut två paket från posten. Dels lite kläder och ett två par solbrillor som hade kommit.

Efter min powerwalk, paketupphämtning så gick jag förbi bageriet Princess här i Sumpan och köpte med mig två bullar hem. En i kardemumma och en i kanel :) Så dukade jag upp fika till pappsen och Henke som jobbat på som bara den idag. Henke med mjölk, pappa utan mjölk. Viktigt det där ;) 

Nu ska jags luta babbla och gå och lägga mig och försöka sova skapligt. Vi hörs imorgon bästa ni!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Iselinn Andersen,
Elsker hjemmet ditt! Så bildet på instagram og måtte bare spør hvor sofaen er fra? ☺️
iselinnandersen.femelle.no
Rebecca Fredriksson
,
Men åh tack snälla söta 😊 Soffan kommer ifrån en butik i Stockholm som heter The Sofa store. De har även en hemsida som heter www.thesofastore.se
Emma
,
Du som gör tusen saker om dagarna, sällan är hemma och älskar att resa ska nog vänta med hund 😉 man blir väldigt låst och måste va beredd på att offra vissa saker, speciellt första året innan de lärt sig vara hemma några timmar själv. Men känner man att man ge en hund all uppmärksamhet den behöver så är det underbart med hund, kärleken man får tillbaka är oslagbar! 😊
Elin
,
att skaffa hund är inte så olikt från att skaffa barn, man måste vara beredd på att lägga mycket (!) tid och engagemang, och dessutom binder man upp sig på att ta ansvar för den lille i upp till 15 år. Frallor är ju världens gulligaste hundar, men de är också otroligt sociala och kräver mycket av en. eftersom du sällan är hemma, jobbar massa, vill resa flera gånger om året etc kanske det är bättre att vänta några år 😊 kram
Rebecca Fredriksson
,
Jag är helt med på vad du menar, men det som också är till väldigt stor fördel är att jag jobbar mycket hemma. Så kan vara väldigt flexibel på så sätt 😊 Jag är ju min egna chef och bestämmer mycket av min egna tid själv. Det är mest resorna som är det svåra 😉 Som sagt det bästa är nog att vänta lite. Tack för peppen och orden 😊)
Rebecca Fredriksson
,
ja men precis 😉 samt att jag har ett väldigt flexibelt jobb om man jämför med många andra som har hund. Men såklart man blir låst och det har jag ju lite svårt för samtidigt som det skulle fungera. Haha svårt det där, men tror jag kommer vänta ett stund. Ett tag iallfall 😉 haha!
Iselinn,
Tusen takk for svar! Ha en fantastisk fin uke videre <3
iselinnandersen.femelle.no
Rebecca Fredriksson
,
Det var så lite 😊 Och detsamma till dig! <3