MIN HELG I BILDER

| EVERYDAY

Säg hej till min nya klocka! Hur fin? Så nöjd med den, märket heter Rosefield! // Say hello to my new watch from Rosefield!

Att få kvalitétstid med honom är allt <3 // He is my everything!!

I fredags när mamma kom så satte vi oss och fika på ett mysigt fik här i Sundbyberg. Så mysigt =) Inredningen är så fin där, de här bruna stolarna är så snygga. Älskar dessutom marmorborden, för oss bloggare är alltid borden så viktiga för det ska bli fina bilder haha. // It's always time for some coffee and buns. YA-MI!

I helgen var vi dessutom hundvakt åt Leo, som är Henriks brors hund. Alltså det är på riktigt den mysigaste hunden ever. Så gossig och snäll. Så är han så lugn också, skäller aldrig och är så rolig. Mitt hundsug som kommit mycket på senaste blev inte direkt mindre efter denna helg.. // This is my new bestie, Leo. How cute?

På lördagen hade vi en riktig slapp kväll hemma i soffan. Åt plockmat och tittade på så mycket bättre. Tänker att det kan vara roligt att få se en "icke perfekt" bild. Eller? Hoppas ni uppskattar det! // Saturday mood is on top!

Idag har vi mest städat och plockat här hemma. Ni vet en riktig städar och fixar söndag. Sånna söndagar är så bra, när man får mycket gjort!! Brukar ni med fixa lite på söndagar? // HI from our livingroom!

Vi åt även en riktig brakfrukost ganska sent, som innehöll både ägg, juice, frukt, bröd, yoghurt, müssli och kaffe till Henke & Mamma såklart. Eftersom jag inte dricker det, men dom dricker åt mig kan jag säga haha. Två riktiga kaffedrickare! // Breakfast for champions!

En sparad bild från Iphonen, dagdrömmer om denna fantastiska lampa och denna stuckatur. Magiskt fint! Det är så mycket inredning i mina tankar just nu. I veckan kommer jag dessutom ha en så rolig grej till er. Som har med inredning att göra, så håll utkik! // One photo saved from my Iphone. I'm in love with this lamp and the roof. So beautiful!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer