Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

MIN DAG I BILDER

| EVERYDAY

Igårkväll åkte jag bort till Tove, vi hade sagt att vi skulle ses runt 18-19. För Tove skulle träna till 18, då tänkte jag åh vad bra då hinner jag med träna. MEN annat kom ivägen som vanligt och tidsoptimisten kommer till söder 19.20 haha fyfan så sämst jag är. Vi möttes iAd på Ica Medis och köpte allt för tacos samt inför julbaket.

Efter vi ätit tacos så slängde vi ihop en julkola och en knäck. Mina två julgodis-favoriter! Det bästa är ju att man kan smaka under tiden Efter det tittade vi på Bachelor, ett par avsnitt av julkalendern och pratade. Vi pratade om allt från ångest, julfirande till vad man skulle kunna göra på nyår.

Här vaknade vi upp imorse, på söder hos Tove. Vi både hade så svårt att gå upp, vi var så trötta och det var många snoozningar innan vi vaknade till liv haha. Inte lätt att gå upp i detta mörker!

Kl 10.00 hade jag tid hos Rafi på Poze. Det var dags att fräscha till barret. Färgade utväxten och Rafi stylade det fint som vanligt! Snappade loss som vanligt, lägg till mig -> rebfres

Två timmar och 15 min senare var jag färdig. Tove skulle börja jobba kl 13 och jobbar precis mitt emot frisörsalongen och föreslog lunch. Så vi knallade bort till Sturegallerian för en snabbare lunch. Jag tog räksallad och Tove Ceasar!

Efter lunchen drog jag in till stan för lite ärenden. Gick bl.a förbi Hötorget och köpte lite granris och lite annat jag ska ha till hemmet och till dekorationer.

 

Passade även på att köpa några hyacinter till hemmet, de kostade enbart 10 kr styck så jag passade på. Ska göra något kreativt med dom tänkte jag :)

 

Sprang även förbi Zara och testade de här fina trumpet-byxorna som jag spanat in ett tag. Så fina! Letade även som en tok efter nätstrumpbyxor men fann inga tyvärr. Någon som vet var jag kan hitta?

Sen har jag jobbat mestadels hemifrån. Massor mail och dator-jobb! Var även iväg på ett möte annars mest varit hemma. Åt risgrynsgröt och knäcke till middag. Varken jag eller Henke orkade laga något ordentlig middag. Nu ikväll har jag känt mig ganska låg, känt mig ganska nere och ledsen. Konstigt för annars var dagen väldigt bra och glad i övrigt. Men ibland kan det gå fort mellan varven.

Hoppas ni gillar detta inlägg, eftersom det inte blev något "min helg i bilder" så fick det istället bli min dag i bilder. Vi hörs imorgon finisar! Hoppas ni kan sova gott! Nu ska jag försöka titta på gåsmamman och tänka på annat. Imorgon är en ny dag ❤️

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Calzedonia i sturegallerian/fältöversten har nätstrumpisar!
Rebecca Fredriksson
Rebecca Fredriksson,
Men ÅH tack för tipset hörrööö 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229