MIN 30ÅRS ÖVERRASKINGSFEST 😭🥂🎈

| EVERYDAY, PHOTOS, PARTY

Alltså wooooooow vilken kväll! I lördags hände något jag inte alls skulle tro hända. Jag blev nämligen överraskad med en 30årsfest med mina närmsta. På lördag lunch så bad Henke mitt göra mig i ordning och sitta klar på soffan 17.30 ombytt & klar. Han sa att jag skulle göra mig fin, sätta på mig hörlurar & ögonbindel. För 17.30 skulle jag bli upphämtad. Tankarna snurrade på rätt bra. Förstod att något var pågång men inte på den nivån som det var.

Henke hade styrt upp den finaste festen för mig. Hört av sig till mina vänner, fixat lokal, mat, pyntat som han dessutom matchat med min klänning 😭 samt beställt min favorittårta. Jag är helt mållös, hur jävla underbar är han inte? Kan knappt tro det är sant. Dessutom så höll han ett tal & hade gjort ett bildspel. Nej men jag grät så mycket. Så så lycklig!!!! Min familj var på plats, henkes familj var på plats & så mina bästa vänner. Åh kunde inte tänkt mig ett bättre firande. Tänk att jag fick min fest trots pandemi och alltihop. Kommer leva på detta så länge. Det här betyder allt för mig!!

WOW 😭🎈🥂🍰 Är helt mållös efter i lördags, att han där till höger (inte Dyllis) utan den andra 🙊ordnar den finaste överraskningsfesten för mig. trots allt vi varit med om på sistone, har en 4 månaders bebis & bygger ett helt nytt hus mitt i en pandemi dessutom. Finner inte ord för dig!! Helt jävla slut är han men ändå gör han detta för mig 😭 Du är den finaste själen som vandrar på denna jord. tack för du är du, tack för allt du gör för mig & tack för du gett mig Dylan 🤍 även stort tack till alla som förgyllde min kväll igår. Betyder så mycket 🤍🤍🤍😭

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

BelindaGoransson
BelindaGoransson,
Wow, wow, wow!!! Såå underbart!! De där kallar jag kärlek!!! Vilken överraskning!! Grattis i efterskott!!😍🙌🏻🎉
nouw.com/belindagoransson
Linnealiebig
Linnealiebig,
Grattis ⭐️⭐️⭐️
nouw.com/linnealiebig
Johannagrahn
Johannagrahn,
Vilken stjärna till karl du har, stort grattis i efterskott!! <3
nouw.com/johannagrahn
Maawl
Maawl,
Ååh så himla fint! 😍 Grattis i efterskott finis!
nouw.com/maawl