Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

MIDSUMMER WEEKEND

| EVERYDAY, PHOTOS

Hur fina? Somriga och redo för midsommarfirande ..

Min bästa <3

Klockan var slagen 11.00 och det var dags för det traditionella midsommarfirandet på ängen. Där det alltid är dans, sång, fiskdamm och lotteri. Efter det avslutade vi med god fika, det serverades hemmagjord jordgubbstårta.

Världens finaste och underbaraste par som snart blir man och hustru. Längtar ihjäl mig efter ert bröllop. Åååh!

Klassisk sillunch såklart, innehållande sill, gräddfil, gräslök, färskpotatis, sallad och en hel del nubbar, lite för många för vissa ;) haha. Men så kul!

Jag & mina drömtjejer, så glad att få fira midsommar med er.

Min babe!

Hur glada tror ni inte vi blev när glassbilen svängde förbi i skärgården? Sjukt glada, vi sprang ut som små barn och köpte en hel del, han gjorde sig en riktigt bra affär haha 14 st som var supersugna på glass.

Jag och Tovvsi <3

Vi avslutade med en båttur i den finaste solnedgången <3 Hur magiskt? Först lite rosé på bryggan och sen båttur mot skärgårdsfest. Den här helgen har varit en riktigt drömhelg, vi har haft så himla kul och mysigt på samma gång. Har skrattat tills jag börjat gråta =) och vädret har varit det bästa på länge. midsommar som vi haft såhär bra väder, helt underbart. Så tacksam att ha så fina människor omkring mig. Vill du se massor utav härliga snuttar från midsommarfirandet kika in på min snapchat: @rebfres

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229